HoroszkópHoroszkóp 2020. július: megnyitjuk a lelkünket és megtanulunk feltétel nélkül szeretni -...

Horoszkóp 2020. július: megnyitjuk a lelkünket és megtanulunk feltétel nélkül szeretni – másokat és önmagunkat egyaránt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2020. júliusi horoszkóp: tudd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok.

Készülj fel, mert a július rendkívül erős változást hoz magával, ami az energiákat illeti. Ideje, hogy alaposan megvizsgáld a lelkedet, és megtanulj feltétel nélkül szeretni – nemcsak másokat, de önmagadat is.

Nézzük, mit készített elő számodra az Univerzum a csillagjegyed értelmében:

Kos: A csillagok türelmet kínálnak

Júliusban a csillagok türelmet, kitartást és magabiztosságot adnak neked. Ezek a tulajdonságok, valamint a kötelességtudat és a komoly hozzáállás lehetővé teszik, hogy az elkövetkező időszak jó alkalmat kínáljon céljaid eléréséhez. A szakmai továbblépés és az elismerés lehetőségei közelebb vannak, mint gondolnád.

Bika: Arra vágysz, hogy kimutathasd a szeretetedet

Júliusban arra vágysz majd, hogy kimutathasd a szeretetedet és ragaszkodásodat a környezetedben lévők iránt, azok iránt, akik melletted voltak a nehéz pillanatokban, feltétel nélkül támogattak, és segítettek az előrelépésben. Ha egyedül vagy, a hónap közepén a csillagok egy igazán különleges lelket sodornak az utadba.

Ikrek: Megoldod a múltbeli problémáidat

A július kizárólag arról a vágyadról szól, hogy szeretnél végre továbblépni az életben. Ezt azonban nem tudod megtenni, amíg vannak megoldatlan problémák a múltadban. Ezért nagyon fontos, hogy összeszedd a bátorságodat, és még egyszer, utoljára visszanézz a múltba, hogy végre megbékélhess mindazzal, ami történt, és lezárhasd ezt a nehéz fejezetet az életedben.

Rák: A szakmai életedre összpontosítasz

Júliusban arra vágysz a leginkább, hogy beteljesíthesd néhány álmodat a szakmádban. Keményen meg kell dolgoznod azért, hogy megszerezd, amire vágysz. Ugyanakkor személyes kompromisszumokat is kell kötnöd ebben az időszakban: mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy a párod megértse, mennyit jelent neked a karriered.

Oroszlán: Meg kell tanulnod türelmesnek lenni

A csillagok állása ebben a hónapban kiegyensúlyozatlanságot hozhat a személyes szabadságra való törekvésed és a társadalmi korlátozások között. Nagyon fontos, hogy megtanulj nyugodtan, türelmesen, körültekintően és felelősségteljesen állni a dolgokhoz. A választásaid ebben az időszakban tévútra vezethetnek.

Szűz: Megtanulod szeretni önmagadat

A július számodra arról szól, hogy megtanulod szeretni önmagadat. Itt az ideje, hogy a lelked mélyére nézz, és felfedezd a színtiszta szeretett, ami ott rejlik. Ez a legszebb érzés, és az egyetlen, amire ebben az időszakban szükséged van. Vigyázz a szívedre, és ígérd meg magadnak, hogy jobban értékeled majd.

Mérleg: Tele vagy energiával

A csillagok energiát, erőt és sok bátorságot adnak neked júliusban. Erősebbnek érzed majd magad, ugyanakkor dühösebb is leszel, mert úgy érzed, nem jutsz előbbre a karrieredben. Próbáld meg minden energiádat egy olyan szenvedélyre irányítani, ami sok munka és türelem árán végül akár vállalkozássá is alakulhat

Skorpió: Aktív társasági élet vár rád

Júliusban a csillagok érdekes tevékenységekkel, akár rövid kirándulásokkal is segíthetnek felturbózni az életritmusodat. Lehetőséged nyílik rá, hogy kilépj a komfort zónádból, új dolgokat tanulj, és csodálatos emberekkel ismerkedj meg, akik örömet és boldogságot hoznak az életedbe. Ha szingli vagy, a hónap végére Ámor meglepetést tartogathat a számodra.

Nyilas: Kimondod, ami a szívedet nyomja

A július jó alkalom, hogy a magánéletedre koncentrálj: itt az ideje, hogy több időt szánj magadra, újra felfedezd önmagadat, megtanuld, mi az, amit szeretsz, és élvezd azokat a tevékenységeket, amelyek mosolyt csalnak az arcodra. Ami a másokkal való kapcsolatodat illeti, lehetőséged lesz rá, hogy kimondd azt, ami a szívedet nyomja.

Bak: Viharos életet élsz

Az a hektikus tempó, ami ebben az időszakban jellemzi az életedet, idegeskedéshez vezet, és, ami még rosszabb, elhamarkodott döntéseket eredményez, amiket később megbánsz majd. Ne bonyolítsd tovább a szeretteiddel való kapcsolatodat, próbálj meg egy kis időre elszakadni mindattól, ami körülötted zajlik.

Vízöntő: Tegyél rendet az érzéseid és a gondolataid között

Ebben az időszakban nagy valószínűséggel hozol elhamarkodott döntéseket, és vonsz le elhamarkodott következtetéseket. Ugyanakkor az is megtörténhet, hogy meggondolatlanul kimondasz olyan dolgokat, amivel akaratod ellenére is megbántod azokat, akik fontosak neked. Próbálj tartani egy kis távolságot, hogy rendezhesd magadban az érzéseidet és a gondolataidat.

Halak: Jobban odafigyelsz magadra

Júliusban jobban odafigyelsz majd saját magadra: mindent megteszel annak érdekében, hogy jobban vigyázz magadra, a szívedre hallgass, és begyógyítsd a múlt sérüléseit. Az önmagaddal ápolt kapcsolatod most lesz az eddigi legszebb és legerősebb.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek