HolotropikumHíres román orvos: „Önként fertőzöm meg magam a koronavírussal, hogy bebizonyítsam: ez...

Híres román orvos: „Önként fertőzöm meg magam a koronavírussal, hogy bebizonyítsam: ez a járvány a hisztérikus, és buta emberek járványa!”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Răzvan Constantinescu, a közismert román orvos, bejegyzésével telibe találta a koronavírus által okozott, és egyre jobban elterjedt hisztériát. Az orvos kemény szavakkal próbálta a Facebook oldalán csökkenteni a koronavírussal kapcsolatos hamis információk tömkelegét és az általa keltett pánik hangulatot.

Constantinescu szerint az ilyen fajta vírusok csak a legmagasabb kockázatú kategóriákba tartozó személyekre jelenthetnek közvetlen életveszélyt, éspedig az idős emberekre, a súlyos szívelégtelenségben szenvedő betegekre, az immunhiányos személyekre, vagy azokra, akik minden ok nélkül beoltatták magukat valami ellen.

Sőt, a jól ismert orvos önként vállalkozik a koronavírussal való megfertőzésre, hogy igazolja az embereknek, hogy ez nem fogja a halálát okozni.

„A koronavírus, a hisztérikus, buta emberek pánikja”

„Azért, hogy bebizonyíthassam annak a sok gyengeelméjűnek, akik maszkkal az arcukon sétálnak a reptereken, önként vállalkozom, hogy megfertőzzem magam ezzel a vírussal. Hogy ezek az emberek végre láthassanak egy orvost, aki nem oltatta magát be az influenza ellen (hiszen figyelembe kell venni azt, hogy a vírusok szezononként mutálódnak) és aki nem hal meg, bár szervezetét önként kiteszi „a vörös pestis” támadásának! Mert ezek az emberek valójában semmit sem tudnak, és mint egy nyáj úgy viselkednek, így tehát könnyű őket manipulálni. Nem tudják megérteni, hogy az ilyen vírusok csak a magasabb egészségügyi kockázatú csoportok esetében életveszélyesek!”

„Az „iPhone” generáció szakállas és csupasz bokájú egyedei, maszkokkal az arcukon sikoltoznak, hogy egy fejlettebb országban szeretnének élni, mint a birkák, tömegesen tüntetnek, beoltatják magukat minden ellen, ha kell, melynek következtében a leukémia alakulhat ki náluk, majd panaszkodnak, hogy az állam nem tesz semmit értük. A „Covid-19” influenza okozta elhalálozási rátája 2,4 %, szemben a 2018-as influenzajárvány 2,1%-al. És akkor mire is jó ez a tömeghisztéria?”– írja a Facebook-oldalán Răzvan Constantinescu orvos.

Kínában a vírus mintegy 77 000 embert fertőzött meg, akik közül 2600 meghalt.

Jelenleg a koronavírus több mint 30 országban terjedt el, a legtöbb eset Kínát követően Dél-Koreában (977 fertőzött és 11 halott), Olaszországban (322 diagnosztizált és 11 halott), Japánban (161 beteg és 1 halott) és Irán (95 fertőzött és 15 halott) van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek