HoroszkópHeti orákulum horoszkóp 2023. november 13-19. között!

Heti orákulum horoszkóp 2023. november 13-19. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Lehetőségek

Teljes harmóniában vagy saját természeteddel, az élet most minden szükséges dolgot megad számodra. Figyelj az álmokon, látomásokon, belső hangon keresztül kapott ismétlődő üzenetekre, mert az angyalok megbízható üzeneteket küldenek neked, amelyek segítenek a választott úton. Ha késztetést érzel arra, hogy felhívj valakit vagy menj el egy adott helyre, ne habozz, inkább cselekedj. Bízz benne, hogy minden pillanatban védve vagy, a Forrással való kapcsolatod valódi és teljes.

Bika – Virágzás

Az Univerzum megad neked mindent, ami valóban hasznodra válik, de el kell fogadnod, amit felajánl neked. Lehetséges, hogy sokszor korlátokat állítasz fel csak azért, mert méltatlannak érzed magad, vagy úgy gondolod, hogy önzőség ennyi jónak részese lenni. A bőség végtelen, most végre feloldhatod az álmaiddal ellentétes hiedelmeidet, ha végre arra koncentrálj, ami igazán fontos. A kérdés az: “Hogyan lehetne még ennél is jobb?” Engedd meg, hogy az élet kényeztessen.

Ikrek – Előrejelzések

Az általad átélt helyzetekre és a körülötted lévő emberekre vonatkozó kivetítéseid csapdájába rekedtél. Ez a folyamat akkor megy végbe, amikor nem vagy tisztában az elvárásaiddal, vágyaiddal és értékítéleteiddel. Valahányszor ítéletet mondasz valaki másról, tedd fel magadnak a kérdést: ez valóban rám tartozik? Tisztán látok, vagy eltorzult az, amit igazán látni akarok? Az igazság megismerésének egyetlen módja, ha megtanulunk konkrétan látni.

Rák – Ragaszkodás a múlthoz

Ideje elfogadni, hogy a múlt csak illúzió, és mindaddig, amíg megismételjük, addig a régi mintákba ragadunk bele. Figyeld meg, milyen neheztelések vagy régi problémák terhelik a szívedet, és próbáld meg elengedni ezeket, megbocsátva az érintetteknek, beleértve magadat is. Vedd számba azokat az ajándékokat, amelyeket a múltból származó sérüléseknek köszönhetsz, így sokkal könnyebben tudsz majd megbocsátani, és haladni a választott úton.

Oroszlán – Játék

Az élet közel sem olyan komoly, mint amilyennek szereted hinni, és ezt felismerve egyre több játéklehetőséget fog hozni. Ezen a héten számodra a változás a kulcsszó, ha az utóbbi időben elégedetlen voltál a szerelmi életeddel, vagy anyagi, munkahelyi, egészségi problémákkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy elengedd a ragaszkodást. Engedd, hogy az élet irányítson.

Szűz – Skizofrénia

A mellette és ellene felhozott érvek, akármilyen valósnak is tűnnek, nem használnak számodra semmilyen helyzetben, amellyel szembesülsz. Az elme csak még több zavart hoz számodra, mert a válasz, amit folyamatosan keresel, lényed középpontjában áll. Tölts egy kicsit több időt önmagaddal, olyasmivel, amit szeretsz, töltődj fel a szívedre hallgatva. Lazíts, az egyedüllét gyógyító energiával rendelkezik, engedd el a bűntudatot!

Mérleg – Kompromisszum

Próbáld megérteni, miért akarsz folyton kompromisszumokat kötni a kapcsolatokban, előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy ezek nem hasznosak számodra. Egy dolog találkozni egy másik ember véleményével, megérteni a tiédtől eltérő nézőpontokat, és egészen más elárulni a saját igazadat. Bízz abban, amit a szíved mond, mert ez segít abban, hogy ne csak a tartalomra, hanem a célra is összpontosíts. Maradj nyitott és türelmes, a kívánt eredmény nem fog sokáig váratni magára.

Skorpió – Kísérletezés

A természet tele van titkokkal, amelyek feltárulhatnak előtted, ha egyszerűséggel és alázattal közelítesz hozzá. A folyamatos sürgető állapot csökkenti a tudatosságot, forgószélbe taszít, és megakadályozza, hogy meghalld a lélek finom és intuitív útmutatását. Alakíts ki egy lazább ritmust, és bízz abban, hogy elég időd van mindenre, amit elterveztél. A sikeredhez szükséges elemek még nincsenek teljesen jelen, de a lehető leghamarabb, finomabban és kevésbé megszokott módon megjelennek.

Nyilas – Lustaság

Itt az idő hogy tovább lépj. A lustaság negatív rezgést hordoz magában, az álmosság, a teljes tétlenség állapotát. Lehetséges, hogy az elméd rá akar venni arra, hogy összekeverd a lustaságot a nem cselekvéssel. Add fel ezt az állapotot, és kezdd el újra felfedezni a létező lehetőségek végtelenségét. Ne felejts el jobban vigyázni a testedre, és az angyalok segítenek időt és motivációt találni a gyakorláshoz. A test karbantartása növeli az energiádat, és több örömet okoz a mindennapokban.

Bak – Magány

Ha jelenleg olyan helyzettel szembesülsz, amikor egyesek nem értik a döntéseidet, akkor lehetőséged lesz egy kis magányra, de a teljes felelősség rád hárul. Légy a saját fényed! Nem kell hiába keresni a semmit, vagy attól tartani, hogy amit keresel, az nem lesz meg. Sok más ember van körülötted, akik készek, hajlandóak és képesek segíteni, hogy pontosan megtaláld azt, amit keresel. Soha ne add fel magad mások javára.

Vízöntő – Elme

Nagyon meglepődnél, ha egy nap alatt leírnád az összes gondolatot, ami a fejedben jár. A gondolatok olyanok, mint a felhők, amelyek megakadályozzák, hogy minden pillanatban meglásd a rendelkezésedre álló lehetőségeket. Nem számít, milyen helyzet előtt állsz, ne feledd, hogy mindig többféle megoldás létezik, akkor is, ha nem vagy tudatában még. A kulcs az, hogy gyakorold a lelki szemeid előtt megjeleníteni a “tökéletes megoldást”. Minél több lehetőséget tudsz elképzelni, annál gyorsabban vonzod be a megfelelőt.

Halak – Integráció

Azt mondják, nincsenek krízishelyzetek, csak új lehetőségek a lélek növekedéséhez. Lehetséges azonban, hogy egyes dolgok intenzívebbnek és sürgetőbbnek tűnnek, mint mások, de ha elsajátítod a helyes légzést, ezek könnyen megoldhatók. A légzés a kapu a hatodik érzékhez és a magasabb energiákhoz való hozzáféréshez. Most már nem kell feltétlenül pontoson tudnod, hogy mit kell tenned, cselekvési tervet sem kell feltétlenül készítened. Csak lélegezz tovább, és légy nyitott szívedben és elmédben, hogy a szokásostól eltérő forrásokból is kapj útmutatást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek