KuriózumHallgasd meg ezt a dalt, és boldogságot vonzasz az életedbe!

Hallgasd meg ezt a dalt, és boldogságot vonzasz az életedbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A tudatalattiban született akadályok leginkább a felelősek azért, hogy nem tudod átélni az igazi boldogság érzését. Ha úgy érzed, hogy az életed egy szürke mókuskerék, és soha nem tudod átadni magad a felhőtlen boldogságnak, akkor itt az ideje, hogy változtass!

A zene csodákra képes! Ha nagyon magad alatt vagy, vagy hosszú ideje nem találod az utad, akkor hallgasd meg az alábbi dalt, és meglátod, hogy pillanatok alatt megváltozik minden körülötted. Közben csukd be a szemed, csendesedj el és figyeld a lélegzeted.

Ez a néhány perc meditáció segíteni fog abban, hogy közelebb kerülj a valódi énedhez. Leginkább reggel ajánlott hallgatni, hiszen így az egész napodra hatással lesz. A reggelizés, a zuhanyzás, a sminkelés, de akár az autóvezetés is kiváló alkalom lehet egy kis relaxálásra. Ha dugóba keveredtél, ahelyett, hogy cifra káromkodásokat fogalmaznál meg magadban, vagy hangosan, inkább hallgass relaxációs zenét. Meglátod sokkal kellemesebben kezded a napodat, mintha eszeveszetten szidnád a forgalmat, a rendszert, az országot.

A speciálisan felállított dallam serkenti az agyi kapacitást, ellazít, jobbá teszi a hangulatot, növeli az energiaszintet. Kiegyensúlyozottá teszi a szerotonin, dopamin és endorfin szintet, éppen ezért a legjobb boldogságteremtő technika lehet.

Hallgathatod este lefekvés előtt is, egészen biztosan nyugodtabb éjszakád lesz tőle, mintha borzalmas hírekkel zárnád a napod! Ha bejött ez a módszer, ajánld ismerőseidnek is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek