HoroszkópHalak Horoszkóp 2014

Halak Horoszkóp 2014

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kitűnő évet köszönthetsz, ami a szakmai életedet illeti, olyan évet, amelynek során a várva várt sikerekben részesülhetsz. A nyereségeid felbecsülhetetlenek lehetnek, de tudnod kell, miként kezeled, ha nem szeretnél pénz nélkül maradni. Sokat kapsz cserébe, pedig minimális erőfeszítéssel dolgozol, de ha te is hozzájárulnál, még nagyobb sikereket érhetnél el. Vigyázz a döntéseiddel, és ne hagyd magad az érzéseid által irányítani.

halak-horoszkopSzerelem: meglehet, hogy 2014-ben szerelmes leszel, de egy 100%-ban nem hozzád illő személybe. Légy hát óvatos, hogy kit választasz. Ne hagyd magad becsapni a mézesmázos beszéddel és túlzásba vitt gesztusokkal, ez ugyanis csak egy csali, amellyel végleg csapdába húzhatnak. Amennyiben már kapcsolatban élsz, nagyobb hangsúlyt kell fektetned a szexualitásra, és meg kell próbálnod kissé megfűszerezni ezt az oldalad.

Karrier: esélyed van arra, hogy az előtted álló évben olyan munkahelyet találsz, ami sokkal jobban jövedelmez, illetve az is kilátásban van, hogy a jelenlegin léptetnek elő. A siker akkor köszönt rád, amikor tapasztalatot cserélsz valakivel, vagy elmélyíted azt a szakterületet, amelyben dolgozol. Dupla erőfeszítésre és spontaneitásra lesz szükséged ahhoz, hogy minden úgy süljön el, ahogy szeretnéd.

Olvasd el a 2014-es Kínai Horoszkóp-ot is!

Egészség: az egészséged csorbát szenvedhet érzékeny természeted miatt, illetve azért, ahogy kezeled az érzéseidet. Folyton azzal a félelemmel élsz, hogy valamit elrontasz, ez pedig kihat a pszichikumodra. A csalódások, amelyek érnek, fokozatosan gyengítik a szervezeted, ha kialvatlansággal és helytelen táplálkozással próbálod túltenni magad rajtuk.

Pénzügyek: 2014-ben főleg a befektetések érdekelnek. Bármilyen anyagi tartalékkal is rendelkezz, megpróbálod érezhetően javítani. Azonban vigyáznod kell, milyen üzleti partnereket találsz, ugyanis sokan közülük hűtlenek lehetnek. Még mielőtt bármilyen hivatalos papírt aláírnál, vizsgáld meg a részleteket, és semmiképp se cselekedj ösztönösen. Az eredmények az év második felében mutatkoznak majd meg, így hát türelmesnek kell lenned.

Ajánló: Olvasd el a Twice.hu 2014-es Halak horoszkópját is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek