OtthonHa ezt a díszt teszed a karácsonyfára, szerencsét hoz az anyagiak terén!

Ha ezt a díszt teszed a karácsonyfára, szerencsét hoz az anyagiak terén!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az alábbi egyszerű módszer segítségével pozitív energiát vonzhatsz az életedbe az anyagiak terén a következő évben. Nem kell mást tenned, mint hogy kellő odafigyeléssel díszíted fel a karácsonyfát, és a legfontosabb díszt nem felejted el róla.

Nem sokan tudják, hogy bizonyos dekorációk használatával szerencsét vonzanak az életükbe a következő évben. A Feng Shui szerint bizonyos tárgyak pozitív energiákat vonzanak be, az egyik ilyen dekoráció a szárított narancskarika.

Nézzük, hogyan készíthetsz gömböt a szárított narancskarikákból! Mi az, amire szükséged lesz?

Hozzávalók:

  • narancs (a mennyiség attól függ, hogy hány gömböt szeretnél készíteni);
  • ragasztó;
  • zsinór.

Elkészítés:

Vágd fel a narancsot nagyon vékony szeletekre, szedd ki a magokat belőle, és hagyd 3 napig száradni. Ezután tegyél egy ragasztó pöttyöt a narancskarikák közepébe, majd nyomd bele a zsinór végét, és várj, míg megszárad a ragasztó. Már akaszthatod is fel a fára.

A narancsszeletek a Feng Shuiban az örömöt, a boldogságot, az egészséget és a bőséget szimbolizálják. A nyugati kultúrában ez a gyümölcs nagyon fontos a téli ünnepek alatt.

A narancs állítólag vonzza a szerencsét és a jólétet. A keleti kultúrában a citrusfélék egészséget és a hosszú életet jelentenek, de az anyagi jólét állapotához is szorosan kapcsolódnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek