KuriózumHa ezt a 7 jelet észleled, akkor életed legjobb kapcsolatában vagy benne!

Ha ezt a 7 jelet észleled, akkor életed legjobb kapcsolatában vagy benne!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

„Úgy gondolom, hogy minden sikeres kapcsolathoz szeretettel teli kommunikáció, elfogadás és megértés szükséges.” – Miranda Kerr.

Ha ezt a 7 jelet észleled, akkor életed legjobb kapcsolatában vagy benne!
Fotó: Pexels.com

„Az egyik legnevetségesebb mítosz az „igaz szerelemmel” kapcsolatosan az a lelki társ gondolata – egy olyan személy, aki tökéletesen passzol hozzád. Egy igazán jó kapcsolat arról szó, hogy hogyan vagytok képesek kezelni a közöttetek lévő különbségeket – akár politikai nézetek felett, akár ízlés, vagy pénzügyek terén, vagy egyszerűen csak abban a kérdésben, hogy hogyan neveljétek a gyerekeiteket.” – mondja Kate Figes szerző.

Minden embert foglalkoztat, hogy milyen is a kapcsolata párjával, vagy milyen lehetne, és sokszor esünk abba a hibába, hogy más emberek szerelméhez hasonlítjuk a sajátunkat, ami nagyon rossz dolog, mert nincs két egyforma kapcsolat, mivel az emberek is különbözőek. Mégis az ember érzi, ha az érzései helyesek és a kapcsolat jó irányba halad.

Az egészséges és boldog kapcsolatban élők leginkább ezeket a pillanatokat és élményeket élik át nap, mint nap szerető társuk mellett:

1. Képesek nyíltan beszélgetni

Egy egészséges kapcsolat létfeltétele a kommunikáció, és ha mindezt önfeledten és szabadon teheted meg, az nagy ajándék. Nem kell folyton attól tartanod, hogy szavaiddal, vagy véleményeddel megsérted a párod, aki emiatt neheztelni fog rád hosszú napokon át, és fordítva. Mindketten nyíltan és kendőzetlenül hangot mertek adni, ha valami nincs rendjén.

2. Megmarad a személyes tér

A szerelemben normális, hogy ha nem vagytok hosszabb ideig egymás közelségében hiányérzet alakul ki, de egy normális kapcsolatban a külön töltött időt is ugyanolyan jól élitek meg, mint amikor együtt vagytok. Kell, hogy teret engedjetek egymásnak, és ha külön mentek el szórakozni, a folytonos üzenetírást mellőzzétek, hagyjátok egymást kicsit élni.

Ezt már olvastad? 7 korai jel, ami a párkapcsolat haldoklására hívja fel a figyelmet!

3. Úgy szeretik a kapcsolatukat, ahogy van

Egy romlott kapcsolat egyik alap ismerve az, ha a felek arról álmodoznak, hogy milyen jó lenne ha pár dolog megváltozna, viszont ha jól érzed magad a kapcsolatodban, akkor ilyesmi még csak az eszedbe sem jut. Nem vársz arra, hogy a másik megváltozzon, vagy nem vársz el tőle óriási sorsfordító tetteket és téged sem kényszerít a változásra.

4. Együtt hoznak döntéseket

Egy boldog kapcsolat része az is, hogy a közös élet mindkét fél számára a lehető legtöbb örömöt okozza, ezért a döntéseket is érdemes közösen meghozni, például az, hogy hol éltek, hova költözzetek, vagy hasonló nagy volumenű dolgok esetében. Tiszteljétek egymás véleményét és nézőpontját, és mindenki számára a legkedvezőbb döntést hozzátok!

Ha ezt a 7 jelet észleled, akkor életed legjobb kapcsolatában vagy benne!
Fotó: Pexels.com

5. Kiegyensúlyozott a kapcsolat

Egy viharos kapcsolat rengeteg stresszel, félelemmel és szorongással járhat. Ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljetek olykor áldozatokat kell hoznotok és adott esetben le kell erről-arról mondjatok egy nyugodtam élet kedvéért.

6. Bíznak egymásban

A bizalom a kulcsa az összes emberi kapcsolatnak, főleg a szerelemnek. Nagyszerű érzés, hogy életed párjának mindent elmondhatsz és bízhatsz abban, hogy sosem árulna el, vagy bántana meg. A bizalom is egyfajta tisztelet.

Ezt már olvastad? A komoly kapcsolatban lévők ezeket teszik, hogy a szerelem hosszú ideig megmaradjon!

7. Az intimitás óriási mértékű

A jól működő és egészséges kapcsolatok esetében az intimitás soha nem látott mérteteket ölthet, kialakul egy rendkívül bensőséges szeretetnyelv, ami apró érintésekből, kedves szavakból stb. épülhet fel. Ha ezeket az intim pillanatokat minden egyes alkalommal olyan élvezettel élitek meg, mintha az első lenne a parázs sosem aludhat ki.

A jó kapcsolatoknak vagy valamilyen kulcsfontosságú összetevője, ami mindenkinél más és más lehet. Erre nektek kell rájönnötök és közösen továbbszövögetni közös életeteket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek