KuriózumHa érzed az alábbi dolgok valamelyikét azt jelenti, hogy erős aurával rendelkezel!

Ha érzed az alábbi dolgok valamelyikét azt jelenti, hogy erős aurával rendelkezel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bármely személy energiáját be lehet programozni a sikerre. A bioenergiánk alaposabb elemzésével meg tudjuk határozni, hogy milyen irányba kell még dolgozni önmagunkon, vagy jó esetben ez már nem is szükséges. Lehet, hogy erős védekezési mechanizmussal rendelkezünk, de eddig nem is voltunk tudatában ennek.

Ha nem ismerünk ezek közt önmagunkra, de ugyanakkor mindez emlékeztet egy kollégánkra vagy egy közismert személyiségre, nyugodtan engedjük magunkat általuk vezetni. Tőlük feltöltekezhetünk pozitív energiával, mely az Univerzum kommunikációs csatornáin keresztül jut el hozzánk. Sikerességünk nagyobb eséllyel járhat az élet bármely területén, ha ezek az erős személyiségek a környezetünkben vannak és pozitívan befolyásolnak bennünket.

Az erős személyiségnek energetikai szempontból 7 alapvető jele van!

Az első jel akkor jelentkezik, amikor az aura tiszta és erős, ami azzal jár, hogy az ember ritkán betegszik meg. Ha a minket körülvevő aura nem tökéletes, akkor az ember túl hajszolttá válik, gyakran fejfájásban, vagy krónikus betegségekben szenved. Időnként súlyosabb betegség tünetei is jelentkezhetnek.

Az erős aura második jele az, hogy hordozója számára minden szempontból hihetetlen sikert kínál. Más szavakkal: a nagy energiájú embereknél mindig nagyobb a valószínűsége annak, hogy különösebb erőfeszítések nélkül sikeresek legyenek.

Az erős aurának a harmadik jele az érzékek szintjén van, vagyis az ilyen ember optimizmust sugároz. Amikor ilyen személy mellett vagyunk, úgy érezhetjük, hogy meg akarjuk hódítani a világot, és mindent kellemes megvilágításban látunk. Ha az adott személy ellenkező nemű, akkor akár nagyon könnyen bele is szerethetünk.

A negyedik jel a magas energiaszintű emberekkel kapcsolatosan az, hogy nincs gondjuk, mely gyötrődést okozna számukra. Ez nem azt jelenti, hogy az ilyen embereknek nincsenek problémáik, csak ezek nem okoznak számukra egyáltalán kellemetlenséget.

Az ötödik jele, ha egy embernek magas az energiaszintje, hogy valószínűleg jó vezető személyiség.

A hatodik jel alapján megállapítható, hogy ha egy személy mentálisan erős, akkor fizikailag is az. Rugalmas, lassan fáradt és mindig kész új csúcsok meghódítására.

A hetedik jel a hozzáállás és a nyitott elme. Ezek az emberek nem félnek kísérletezni, és a horizonton túl látni. A hatalmas energia lehetővé teszi, hogy ne féljenek a változástól. Hiszen az élet egy állandóan változás, és átalakulások sorozata.

Mindezek fényében mindannyiunknak dolgoznunk kell saját energiaszintünk emelésén, és a világra való rálátásunk módján, és akkor életünk minden bizonnyal a jó kerékvágásba kerül.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek