Az Oroszlán csillagjegy alatt született emberekről nem túlzás azt állítani, hogy barátságos természetük révén szinte mindenki életébe képesek becsempészni a jókedvet.

Ha barát vagy egy Oroszlánnal, tudnod kell ezt az 5 dolgot

A július 23. és augusztus 22. között születettek erős tűz jegyekkel rendelkeznek, amelyek olyan emberi tulajdonságokban tükröződnek vissza, mint a szenvedély, erős karizmatikusság, elhivatottság és életkedv. Ezért is lehet, hogy az Oroszlánok született vezetők, akik nem riadnak vissza a felelősség súlyától.

Ugyanakkor sokszor esnek abba a hibába, hogy azt hiszik, mindenki olyan hévvel éli a mindennapjaikat, mint ők. Sokszor türelmetlenek, uralkodóak de az irigység is gyakran előforduló tulajdonság az Oroszlánoknál.

1. Ha Oroszlánnal kezdesz, sok türelemre lesz szükséged

Az Oroszlánok egyik legnagyobb problémája a szüntelen türelmetlenség. Képesek a végsőkig feszíteni a húrt a céljaik elérésének érdekében és attól sem riadnak vissza, hogy ezt a tempót másoktól is elvárják.

Ha ki szeretnél tartani az Oroszlánok mellett, akkor te kell az legyél, aki ezt a vehemenciát kiegyensúlyozza.

2. Hűségesek és kitartóak a végsőkig

Az Oroszlánok egyik lenyűgöző ereje a ragaszkodásukban rejlik. Ők azok, akiknek ha elég fontos vagy, minden szituációban melletted állnak, támogatnak és segítenek. Ezért is lehet, hogy az emberek többsége csak úgy tapad az Oroszlánokra és keresi a társaságukat, mert bennük valóban egy jó barátra, remek társra lehet lelni.

3. Nagylelkűek és jószívűek

Az Oroszlánok ösztönösen viselik gondjukat barátaiknak és családtagjaiknak, ami abban nyilvánul meg, hogy számukra sosem jelent gondot a tökéletes ajándék megtalálása és szinte mindenre képesek azért, hogy szeretteiknek örömet szerezzenek.

Sose félj segítséget kérni egy Oroszlántól, mert nincs az a probléma, amelyben ne állnának melléd.

4. Hazugságot nem ismernek

Na ők tipikusan azok, akik mindenféle pletykától, mendemondától távol tartják magukat. Őszinteségük és egyenes véleményük lehet, hogy sokszor mellbevágó, de ők úgy vélik, hogy inkább egy fájó igazság, mint egy megtévesztő hazugság.

Ha tanácsra van szükséged, akkor mindenképpen egy Oroszlánhoz fordulj, mert ő bátran a szemedbe meri mondani, ha valami nem stimmel.

Viszont az egyenes beszédért cserébe ők is ugyanezt várjak el tőlünk, aki hazudozik vagy füllent ne számítson hosszú kapcsolatra velük.

5. Kissé túl uralkodóak

Habár féltő pillantásaik és óvó magatartásuk sokszor szívmelengető, azért vigyázz, hogy ne engedd, hogy a fejedre nőjenek. Tudatosan figyelj arra, hogy másokkal is rendszeresen ápold az emberi kapcsolataid, és bátran merd megmondani, ha egy kis térre lenne szükséged.

Egy Oroszlán barátsága csodálatos tud lenni, ha vigyáztok a mértékletességre és nem zárjátok ki a külvilágot.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.