Nagyon kevés férfi képes valóban meghódítani egy Skorpió nő szívét.

Tudj meg mindent a Skorpió jegyében született nőkről:

A Skorpió jegyében született nő általános jellemzői

A Skorpió nőt nehéz jellemezni, de ha egyetlen szóban kellene összefoglalnunk a személyiségét, az a „misztérium” lenne. A titokzatosság mintegy auraként veszi körül, ezért soha nem unatkozik, és teljes mértékben kiélvezi az életet.

Ezt már olvastad? Megfejtettük a legtitokzatosabb csillagjegyet, a Skorpiót: óriási lángon ég, a legtöbb fejtörést okozó!

Kulcsszavak: szórakozás, kaland, szerelem, érzékenység, rejtély, birtoklás.

Érzelmi élet: amikor szeret, teljes szívből és lélekből szeret. Akkor állapodik meg és köt házasságot, amikor megtalálta azt a bizonyos lelki társat, akinek testestül-lelkestül átadhatja magát.

Tulajdonságok: elszántság, őszinteség, kíváncsiság, kifinomultság, fejlett humorérzék.

Összeférhetőség: Kos, Bika, Ikrek, Halak.

A Skorpió nő szenvedélyesen szeret

Az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor a „szerelmes Skorpióról” beszélünk, az a szenvedély. A Skorpió nő elkötelezett és szenvedélyesen szeret. A végsőkig megbízik a partnerében, és szívvel-lélekkel kiveszi a részét a kapcsolatban.

A Skorpió számára nem létezik a félkész dolgok fogalma. Amikor szeret, teljes testével-lelkével szeret.

A Skorpió nő gondoskodik a partneréről

Ha azt szeretnéd, hogy megbecsüljenek és értékeljenek, és szeretnél önmagad legjobb verziójává válni, akkor tartózkodj egy Skorpió nő közelében. Ő mindig arra ösztönöz majd, hogy bízz magadban, küzdj meg a vágyaidért, és ne add fel, amíg el nem éred az álmaidat.

Nagyon fontos a számára, hogy a párja kitartó legyen, és vágyjon rá, hogy minden téren fejlődhessen, növekedhessen.

A Skorpió nő közvetlen

Soha nem kell azon gondolkodnod, mi jár a fejében – a Skorpió nő meglehetősen egyszerű abban az értelemben, hogy nem rejti el előled az érzéseit, így soha nem kell találgatnod, hogy vajon igazat mond vagy sem.

Nem lesznek kétségeid az irántad táplált érzéseit illetően – őszintén beszél az érzelmeiről, akárcsak a jövővel kapcsolatos terveiről.

Ha valami zavarja, gondolkodás nélkül elmondja.

A Skorpió nőre bármikor számíthatsz

Nemcsak a jóban, de a rosszban is mindig melletted lesz (különösen a rosszban). Ha elnyerted a bizalmát és hűségét, akkor életed minden egyes pillanatában a támaszod lesz.

A Skorpió nő gondoskodik azokról, akiket szeret, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megkönnyítse szerettei életét.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.