HoroszkópMegfejtettük a legtitokzatosabb csillagjegyet, a Skorpiót: óriási lángon ég, a legtöbb fejtörést...

Megfejtettük a legtitokzatosabb csillagjegyet, a Skorpiót: óriási lángon ég, a legtöbb fejtörést okozó!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Skorpió (október 23. – november 21.) az egyik legizgalmasabb, és a legtöbb fejtörést okozó csillagjegy, sokkal színesebb vele és általa a világ.

Egy olyan belső tűz élteti, amely vagy csak parázslik, vagy óriási lángon ég, a körülmények, az életszakasz és a kihívásoktól függően. A Skorpió egy eléggé kiszámíthatatlan személyiség, pillanatok alatt változhat a hangulata. Mély intenzitással éli meg az érzelmeket, éppen ezért egy olyan erős kisugárzású személy, aki pillanatok alatt elvarázsolja a környezetét.

A Skorpió egy nagyon összetett személyiség, mellette aztán soha nem fogsz unatkozni. Egy állandó titokzatos fátyol lebeg körülötte, amely soha nem oszlik el teljesen. Ritkán tárja fel a valódi lényét, ő maga is csak lépésről-lépésre haladva ismerkedik a legbensőbb tulajdonságaival. Még a hozzá legközelebb állókat is állandóan meg tudja lepni, hiszen újabb és újabb tulajdonságai bukkannak felszínre.

A Skorpió az egyik leghűségesebb csillagjegy. Miután rátalált az igazira, elkötelezi magát, és egész életében hűséges lesz. Képes arra, hogy teljes szívéből szeressen, nagyon odaadó, önfeláldozó, és mindent megtesz azért, aki a legfontosabb számára. Nagyon gondoskodó, a legfontosabb számára az, hogy a szerettei biztonságban legyenek.

A nehéz helyzetekben nagyon erős tud lenni, képes arra, hogy a hegyeket is megmozgassa a probléma megoldása érdekében. Sokszor ő maga is meglepődik, hogy mekkora akaraterő van benne.

A belső erőforrásai soha nem apadnak ki, ha valami nem sikerül, felemelt fejjel megy tovább, és egy másik úton próbálkozik. A kihívásokat és a nehézségeket tényként fogja fel, akaratereje irigylésre méltó.

Noha eléggé intenzívek az érzései, mégis igyekszik kerülni a felesleges drámákat, a veszekedéseket, a konfliktusokat, és ritkán lehet látni szenvedélybetegséggel küzdő Skorpiót. Ha mégis konfrontációba keveredne, akkor inkább szemtől szembe rendezi le a dolgokat. Azt vallja, hogy jobb nyíltan kimondani, és megbeszélni a dolgokat. Nem tolerálja a manipulációt, a rejtőzködést, inkább mindig kimondja, ami a szívét nyomja.

Szereti a mély, és tartalmas beszélgetéseket, így közelebb kerülhet mások szívéhez és gondolataihoz. A Skorpió számára nagyon fontos az őszinteség, akkor is kimondja, amit gondol, ha másokat megbánt esetleg a kellemetlen igazsággal. Intelligens, határozott, ambiciózus és rendkívül szorgalmas, spontán, független, szereti a kalandokat, bár egy idő után inkább már csak a stabilitást részesíti előnyben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek