KoktélGyűlölethullám zúdult a nőre, aki letérdelve kérte meg barátja kezét: "Nincs semmi...

Gyűlölethullám zúdult a nőre, aki letérdelve kérte meg barátja kezét: “Nincs semmi önbecsülése”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Úgy tűnik, hogy a házasodási kedv egyre inkább kezd csökkenni, mégis néha vannak különleges történetek és szokások, amelyek hamar bejárják a világhálót! Így járt egy fiatal nő is, aki megkérte a barátja kezét, azonban utána sajnos nagyon sok negatív kritikát kapott.

Sukhmin Garca úgy gondolta, hogy itt az ideje megtörni a női és férfi sztereotípiákat, és azzal próbálta ledönteni az előítéleteket, hogy megkérte a barátja, Shiraz Brar kezét.

A történet hamar szárnyra kapott a világhálón, a kanadai 27 éves pedagógus pedig kapott hideget és meleget is egyaránt.

Fotó: Sukhmin Garcha

“Ezek csak elavult, a társadalom által létrehozott nemi szerepek. Mi vagyunk az új generáció, és határozottan fel tudunk építeni egy új társadalmat, ahol nem léteznek nemi szerepek. Meg kell törnünk ezeket a normákat, és a benne rejlő lehetőségeket kihasználva, tovább kell élnünk” – mondta a lány.

“Egy olyan világban, ahol sok a negativitás, inkább a kedvesség és a szeretet terjesztését kellene választanunk” – mondta Sukhmin.

A közösségi oldalakra feltöltött fotó hamar futótűzként kezdett el terjedni a világhálón, ám sokan megdöbbentek a látottakon.

“Inkább meghalnék, minthogy letérdelje egy férfi előtt” – írta egy hozzászóló.

Volt aki azzal vádolta, hogy annak a nőnek, aki képes ilyet tenni, bizony nagyon alacsony az önbecsülése. Majd egy másik hozzászóló azt mondta, hogy “a kép alapján egyáltalán nem tűnt boldognak a férfi, inkább nagyon ledöbbent a történteken”.

Fotó: Sukhmin Garcha

“Mindig társadalmi egyenlőségről beszélünk, de közben tele vagyunk előítéletekkel. Nagyon meglepett, hogy a nők nagyrészétől negatív vélemény kaptam, sok férfi viszont azt mondta, hogy egy igazán bátor és értékelendő cselekedet volt részemről” – mondta a fiatal nő.

Miután a róluk készült felvétel elterjedt a férfi elmondta, beszéltek már arról, hogy eljegyzik egymást, a férfi már hónapokkal ezelőtt megtervezte a lánykérést, de barátnője megelőzte.

Shiraz Brar azt mondja, imádta a gesztust, és megjegyezte, hogy neki van a “legcsodálatosabb nője”.

“Kapj egy erős nőt, aki tudja, hogyan kell áttörni a korlátokat” – mondta a férfi.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek