KuriózumGyakran ér pszichés támadás? Készíts sós fürdőt és gyújts meg fehér gyertyákat,...

Gyakran ér pszichés támadás? Készíts sós fürdőt és gyújts meg fehér gyertyákat, hogy így semlegesítsd a negatív hatásokat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Van úgy, hogy egyik pillanatban remekül érzed magad, majd megjelenik egy ember, vagy csak elég az illetőre gondolnod, és máris összedől a világ, a gyomrod összeszorul és úgy érzed, hogy minden pozitív érzés kihal belőled? Ezek a pszichés támadás egyértelmű jelei, amelyeket gyakran energiavámpírok követnek el.

Gyakran ér pszichés támadás? Készíts sós fürdőt és gyújts meg fehér gyertyákat, hogy így semlegesítsd a negatív hatásokat!

De ez ellen is lehet tenni, mégpedig gondolati szinten kell változásokat eszközölni, így máris semlegesítődnek a negatív, pszichés hatások.

Erre jó módszer a meditáció, vagy az imádkozás. Ha úgy érzed szükségét, akkor egy nap akár több alkalommal is az Úrhoz, vagy az Univerzumhoz fordulva kérheted a negatív gondolatok káros hatásainak semlegesítését. Kérd az őr- és arkangyalok segítségét, hogy minden nehéz élethelyzetben álljanak melléd, támogassanak lelkileg és minden egyéb módon, hogy ismét képes legyél olyan életet élni, amelyben erős vagy és jól érzed magad.

Sokat segít az is, ha nyugtató sós fürdőt készítesz, és a kád szélén meggyújtasz pár, egyszerű fehér gyertyát, amelyek nem muszáj illatosak legyenek, de ha mégis azok, ne okozzon gondot. Helyezkedj el a kellemes, sós, meleg vízben, lélegezz mélyeket, szívd magadba az Univerzum által küldött pozitív energiákat, és 20-30 perc múlva már könnyebb lesz az életed. Az is jót fog tenni, ha este, lefekvés előtt egy órával kellemes, gyógynövényes illóolajakat csepegtetve a párologtatóba, olyan légkört teremtesz, amely remekül megnyugtat és javítva az alvásminőséget.

A másik fontos tanács, hogy amennyire csak teheted, kerülnöd kell az energiavámpírokat. Nem kell megindokold, hogy most miért nem akarsz találkozni egy ilyen emberrel, vagy ha össze is futsz vele, köszönj el, és hagyd ott, mindezt a magad érdekében téve.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek