LélektárGondolkodj pozitívan, légy kedves és tegyél jót másokkal - minden visszatér hozzád!

Gondolkodj pozitívan, légy kedves és tegyél jót másokkal – minden visszatér hozzád!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az idő hihetetlenül értékes, de olyan gyorsan és észrevétlenül áramlik, hogy néha megfeledkezünk róla, hogy halandók vagyunk. Tisztában vagyunk a ténnyel, hogy egy napon meghalunk, de ez a nap olyan távolinak tűnik, hogy néha úgy érezzük, soha nem fog megtörténni, vagy, hogy velünk ez nem történhet meg.

Az idő azonban egyre csak telik, szinte repül, és magával ragadja a pillanatokat, napokat, éveket, embereket, különböző darabokat az életünkből.

Értékeld és szeresd önmagadat, szeresd az időt és az embereket, élj minél szebben

Értékelj minden pillanatot, gondolkozz pozitívan, vigyázz az elmédre és a lelkedre, ahogy a testedre is vigyázol. Keresd meg és tartsd fenn a harmóniát e három dolog között: Test, Elme, Lélek. Mert csak ebből a harmóniából születhet meg a szép, beteljesült élet, ami tele van felejthetetlen pillanatokkal.

Légy kedves, tegyél jót másokkal, mert minden embernek, akivel csak találkozol szüksége van a simogatásra, a figyelemre, a bátorításra, egy kedves gondoltra. Nincs olyan ember, akinek ne lenne legalább egy szomorú története, vagy egy begyógyítatlan sebe. Mindenkinek szüksége van néhány kedves szóra, egy kis boldogságra, egy-két figyelmes ajándékra, valamint arra, hogy úgy érezze, fontos valaki számára.

Az emberek óriási hatással vannak ránk, és mi is éppen ekkora hatással vagyunk másokra. Ha valami kedveset gondolsz a másikról, mondd el neki! Nem is tudod, mennyit jelenthet ez a számára, és milyen sokáig boldoggá teheti ez a gondolat. Mondd el időben, ha valami szépet látsz az emberekben, ne tartsd magadban a gondolatot.

Tegyél jót, amikor csak tudsz, akivel csak tudsz, amennyit csak tudsz. Tedd meg azt, amivel úgy érzed, örömet okozhatsz a másik embernek, még ha ez csak egy apróság is. Nem vagy egyedül ezen a bolygón, és van egy nagyon fontos szempont, amiről soha nem lenne szabad megfeledkeznünk: mindannyian kapcsolatban vagyunk egymással.

Akkor, amikor kiszakítod magad mások köréből, egyedül maradsz a saját energiáddal, de gondolj csak bele, mi történne, ha ezt az energiát megosztanád másokkal is. Valósággal kirobbanna a jó közérzet, a pozitív gondolatok, a bátorítás és a jólét és a szeretet.

Ne azért tegyél valami jót a másik emberért, mert cserébe neki is jót kell tennie veled, de tudd, hogy ha valami jót engedsz útjára az Univerzumba, az biztosan visszatalál hozzád. A világegyetem törvényei gondoskodnak minden emberről, minden gondolat, minden cselekedet megtérül. Minden szép és jó cselekedeted visszatér hozzád, még ha nem is egészen akkor, amikor várnád.

Ebben a gondokkal, félelemmel és szorongással teli világban, tanuld meg meglátni mindenben a szépet, tegyél jót, akivel csak tudsz, hagyd ott a szépség nyomát minden egyes lélekben, amit csak megérintesz, töltsd meg a szívedet gyönyörű pillanatokkal, és légy te magad a változás, amit látni szeretnél a világban!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek