LélektárFontos égi jelenségek várhatók: Március 20-21-én Napéjegyenlőség és Telihold lesz a Mérlegben

Fontos égi jelenségek várhatók: Március 20-21-én Napéjegyenlőség és Telihold lesz a Mérlegben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hamarosan olyan energiák kerítenek hatalmukba, amelyek felerősítik a belső motivációnkat, határozottabbak, kitartóbbak leszünk.

Ez két égi jelenségnek köszönhető: március 20-án lesz az a nap, amikor az éjszaka és a nappal egyforma hosszúak lesznek, ezt hívják Napéjegyenlőségnek, majd március 21-én Telihold alakul ki. Ezen égi változások hatására felébred a harmónia iránti vágyakozásunk, megnő a személyes és közösségi belső motivációnk.

A tavaszi Napéjegyenlőséget Európa szerte minden ősi kultúra, civilizáció megünnepelte, hiszen március 20-e után átbillen a nappalok javára a mérleg nyelve, és attól a naptól kezdve egészen júniusig, a nappalok fognak dominálni, hiszen jóval több ideig lesz világosság a bolygó északi féltekéjén, mint sötétség. Ez az újjászületés időszaka lesz.

Március 21-én a Mérleg jegyében a Hold teljesen kikerekedik, ami radikális, de pozitív változásokat fog eredményezni, megváltozhat az élethez, az emberi kapcsolatokhoz, anyagiakhoz való viszonyunk, és új megoldások kidolgozására kényszerülhetünk. De nem kell megijedni, hiszen mindez azt a célt szolgálja, hogy rátaláljunk a harmóniára, és az életünkbe ismét visszatérjen az energia.

De a változás nem fog egykönnyen végbemenni, hiszen kezdetben sok nehézséggel, frusztrációval, elégedetlenséggel találhatjuk szembe magunkat. De minden nehézségből lehet tanulni, tapasztalatot szerezni, hiszen a sikerhez vezető út sokszor buktatókkal, kudarcokkal van kirakva, amiken túl kell jutni.

Március 20-án, a Napéjegyenlőség idején szabaduljunk meg a rossz szokásainktól, gondolatainktól, és végezzük el a következő rituálét!

– Éjfélkor helyezzünk egy fémedényt a szoba közepére;

– Gyújtsunk meg egy füstölőt, amely segít elűzni a negatív energiákat;

– Vegyünk elő egy darab lapot, majd írjuk rá azokat a rossz emlékeket, gondolatokat, szokásokat, amelyektől meg szeretnénk szabadulni;

– Dobjuk bele a fémedénybe, és gyújtsuk meg a papírt, óvatosan, nehogy valami más is lángra kapjon, ezért mindig legyen egy pohár víz a közelben;

  • A rituálé végén mondjuk el a következő mantrát: “Kozmikus energia vagyok, aki beragyogja fényével az Életet.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek