HolotropikumAlternatív gyógyászatFeszült időszakban hallgasd ezt a zenét, azonnal megnyugszol tőle

Feszült időszakban hallgasd ezt a zenét, azonnal megnyugszol tőle

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a zene segítségedre lesz a kilátástalan és a depresszív időszakokban!

Egy nehezebb időszakhoz érkezett az életed? Úgy érzed, hogy semminek nincs értelme, és nem tudod átküzdeni magad a tornyosuló akadályokon? Elborít a stressz, és nem látod az alagút végén a fényt? Ez a két órás meditatív dallamsor segítségedre lehet!

Te vagy az egyetlen, aki újra egyensúlyba tudod hozni a saját életed, ebben pedig nem az orvosok és gyógyszerek, vagy az önsajnálat fog segíteni, hanem az, ha egy kicsit befelé figyelsz, közelebb kerülsz a szívedhez, és elkezdesz jóban lenni magaddal.

Fedezd fel azokat a dolgokat, amelyek igazán boldoggá tesznek, hallgass zenét, meditálj, sétálj, élvezd a napsütést, hallgasd a madarak csicsergését, olvass. Sokan úgy tartják, hogy bizonyos zenei dallamok jó hatással vannak a lélekre, nyugtató és harmonizáló hatásuk van. Az alábbi két órás meditatív zene gyógyír lehet a legfeszültebb pillanatokban is.

Egy fülhallgatóval akár a munkahelyeden, buszon, vagy hosszabb repülőúton is hallgathatod. Ha van rá lehetőséged, hunyd le a szemed, és add át magad a varázslatos világnak, amely eléd fog tárulni a zene hatására. Próbálj megszabadulni minden negatív gondolattól, képzelj el egy zöldellő mezőt, melyen egy kristálytiszta patak csordogál. Lélegezz, és koncentrálj a testi érzéseidre, próbáld kizárni a rossz gondolataidat.

Naponta akár többször is hallgathatod ezt a zenét, este lefekvés előtt a leghatásosabb.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek