OtthonFebruári kellékek a lakásban

Februári kellékek a lakásban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az év második hónapját általában nosztalgikus hónapként emlegetik, mivel februárban még küzdünk a hideggel, a hóval és a faggyal, a lelkünkben azonban már felelevenítjük a melegebb tavaszt, és álmokat szövünk a közelgő nyárra.

Ennek értelmében, létezik néhány elem, amelyet be kell szerezned, míg tart a nosztalgikus időszak!

1. Színes csíkos takaró – legyen az régi, amelyre a napokban bukkantál rá nagyi ládájában, vagy egy új, amelyet nemrég vettél a bevásárlóközpontban. A lényeg, hogy kötött legyen, és minél több színes csíkot tartalmazzon!

Meglátod, teljesen megváltoztatja a hangulatot a szobában. Terítsd csak az ágyra, vagy dobd rá a hintaszékedre. Esetleg a padlóra/szőnyegre is helyezheted, ha szívesen csücsülsz a földön, vagy ha gyerekeid vannak.

2. Fekete, selyem lepedő – felemelő érzés, ha egész éjen át selyemhez érhet a bőröd. Puha, kellemes a tapintása, lágy és kényelmes, vagyis ideális eszköz ahhoz, hogy az alvás számodra kényeztetés legyen! Mi több, ha feketében választod, rendkívüli hangulatot kölcsönöz a hálószobádnak.

3. Egy új pohár- és üvegalátét készlet – sokszor kiborít, hogy a bútorra helyezett poharak nyomot hagynak maguk után? Vagy netán kellemetlenül érzed magad amiatt, hogy folyton fel kell hívnod a vendégeid figyelmét, hogy ne löttyencsék ki még véletlenül sem az italt a poharukból? Akkor mindenképp be kell szerezned egy poháralátét készletet, amellyel megóvhatod féltett bútoraidat a ragacsos foltoktól. Na meg magadat is a folyamatos sikálástól! A választáskor arra figyelj, hogy a színek és az anyag passzoljanak majd a szoba többi eleméhez.

4. Egy hatalmas méretű váza – hogy ne okozzon többé fennakadást, ha túlméretezett virágcsokrot kapsz valakitől, vásárolj egy nagyobb vázát, amiben sok virág is elfér egyszerre. Keress olyan modellt, ami különleges, és inkább hasonlít egy művészi alkotáshoz, mint egy kiegészítőhöz. Tippként a galériákat ajánljuk neked, ott biztosan lelsz a kedvedre való egyedi darabot!

5. Illatos és színes gyertyakészlet – percek alatt feldobhatod a nappalit vagy akár a hálószobát néhány illatos és színes mécsessel vagy gyertyával. Ugyanakkor misztikus, megnyugtató hangulatot is teremthetsz a helyiségekben általuk, ha eloltod az összes izzót, és meggyújtod a kanócokat. Máris jobban érzed magad, ugye?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek