LélektárFebruár 5-én Telihold alakul ki az Oroszlánban: fontos leckét tanít meg számunkra

Február 5-én Telihold alakul ki az Oroszlánban: fontos leckét tanít meg számunkra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A tél utolsó Teliholdja arra késztet bennünket, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a szerelem és a barátság, az egyéni vagy kollektív kifejeződés között. Az Oroszlán a hatalom szimbólumát hordozza magában, amely elsősorban a szívet, másodsorban pedig a belső tüzet jelképezi. Számára nem létezik lehetetlen, a ragyogás és kreativitás az erőssége.

Az Oroszlán erős, királyi, magabiztos, méltóságteljes és büszke jegy, aki kegyesen, de ugyanakkor felelősséggel is éli életét. Tisztában van vele, hogy ki ő, hogy mire is képes.

Használjuk ki az Oroszlán-Telihold energiáját, helyezzük magunkat előtérbe, kényeztessük, öleljük át magunkat, csináljuk azt, amit igazán szeretünk. Forduljunk tisztelettel a belső lényünkhöz, hogy megvilágítsa a belső és külső ragyogásunkat. Ez most nem a szerénység ideje, hanem inkább mutassuk meg másoknak, hogy kik is vagyunk valójában, engedjük látszani a valódi fényességünket.

Olyan energiával kell megküzdenünk, amely bizonyos helyzetekben irányíthatatlan, túlságosan dinamikus, instabil és feszült lehet. Éppen ezért ez az időszak kiszámíthatatlan, kissé lázadó lesz, szembekerülünk olyan problémákkal, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtünk. Makacsság, ellenállás áll az átalakulásunk és fejlődésünk útjában.

Az is előfordulhat, hogy bizonyos dolgok hirtelen megváltoztatják az irányt, vagy hamarabb megtörténnek, mint ahogy vártuk, és olyan helyzeteket, változásokat vagy pillanatokat idéznek elő, amikor nem tudjuk, mit tegyünk.

Hogyan kezelhetjük a bizonytalanság és az ingadozás érzését, azt, hogy a dolgok kikerülnek az irányításunk alól?

A rugalmasság és az alkalmazkodás képessége a kulcsszó. Tanuljuk meg az igazán fontos dolgokra irányítani az energiánkat, és akkor egy különleges felszabadító érzésben lehet részünk. Ha túlterheltnek érezzük magunkat, akkor törekedjünk arra, hogy leegyszerűsítsük a dolgokat.

Meg kell szabadulnunk a frusztrációtól és attól az illúziótól, hogy valójában bármit irányíthatunk. Nyitva kell tartanunk a szívünket és az elménket, hogy úgy fogadjuk a dolgokat, ahogy jönnek, és a legjobb tudásunk szerint merüljünk el az új körülmények befogadásában.

Ha nem vagyunk hajlandóak elfogadni a változást, akkor bizonyos mértékű megrázkódtatások, elakadások vagy incidensek következhetnek be az életünkbe. Bizonyos helyzeteket újragondolunk, és igyekszünk más megközelítésből nézni a dolgokat.

A párkapcsolatban is hevesebb vitákra számíthatunk, mivel most derülhet ki az is, hogy az egyik félnek nagyobb függetlenségre van igénye. Ahol viszont türelem és tolerancia van, ott szépen alakulnak a dolgok, tovább mélyül a kapcsolat, a meghittség, az összetartozás érzése.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek