HoroszkópEzzel az intelligenciával rendelkezel a csillagjegyed alapján!

Ezzel az intelligenciával rendelkezel a csillagjegyed alapján!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak okosabb és kevésbé okos csillagjegyek. Te melyik csoportba tartozol? Természetesen az intelligencia az évek során fejleszthető, ezért ne keseredj el, ha nem születtél 228-as IQ-val.

Természetesen nem lehet csak okos, vagy csak buta csoportba sorolni a csillagjegyeket, de az intelligencia milyensége összefüggésben áll azzal, hogy milyen gyorsan találsz megoldást a problémákra, vagy mennyire vagy intuitív, spontán, mennyire fejlett a képzelőerőd.

Kos: pezsgő intelligencia

Igen erős képzelőerővel rendelkezik, aktív, tettrekész. Imádja az új élményeket, szenvedélyes, könnyen hoz döntéseket válsághelyzetekben is. Néha azonban kerülhet ő is olyan helyzetbe, ami szorongást vált ki belőle, de ez még nem szegi kedvét. Gondolkodása igen gyors, ezért versenyhelyzetben elég nehéz lépést tartani vele. Nagyon meggyőző tud lenni, kezdeményező, és tele van önbizalommal.

Bika: merev gondolkodás

Csak azt hiszi el, amit a saját szemével lát, földhözragadt, gyanakvó. Nem szereti elhagyni a komfortzónáját, ő az igazi biztonsági játékos. Előbb mindig meg kell győződjön róla, hogy biztonságban van, és csak akkor meri vállalni a kockázatosabb feladatokat. A változásoktól kiborul, mentálisan előre mindig fel kell készüljön, és csak kis lépésekben tud haladni. Fejlett esztétikai érzéssel rendelkezik, kreatív személyiség.

Ikrek: érdeklődő intelligencia

Ő a földkerekség legkíváncsibb embere, minden információt szeretne begyűjteni, állandóan kapkod, felületes. Sokat beszél, fejlett humorérzéke van, nagyon sok mindent tud, de legtöbbször elvész a sok információ között. Gyorsan gondolkodik és beszél, néha összefüggéstelenül, egyik témáról ugrik a másikra. Kreatív, vonzódik a művészi foglalkozásokhoz.

Rák: magas érzelmi intelligenciája

Nagyon fontos szerepet játszanak az érzelmek az életében, de a memóriája, az intuíciója, és a fantáziája is felbecsülhetetlen ajándék. Érzékeny és félénk személyiség, nehezen felejti a múltbeli sérüléseit, és a problémákon sem tudja hamar túltenni magát. Fontosak számára a lelki dolgok, ha kapcsolatba szeretnél kerülni vele, akkor mindenképp a lelki oldaláról közelítsd meg.

Oroszlán: összetett intelligencia

A világot a saját elképzelése szerint látja, csak az ő valóságát képes elfogadni. Képtelen a részletekre figyelni, ami nem érdekli, azt meg sem hallja. Gondolkodása leginkább az óriási egója körül forog, és ez sokszor igen fárasztó lehet. Ha valamit nagyon akar, akkor azért mindent megtesz, de ha ellenkezik az elveivel, akkor gyors ellentámadásba kezd. Idealista, nyughatatlan, hiú és énközpontú. Nem igazán lehet kiigazodni rajta, de az biztos, hogy sokszor nagyon okosnak tűnik, de lehet, hogy csak jól el tudja adni magát.

Szűz: elemző intelligencia

Analitikus és logikus gondolkodású, nagyon gyakorlatias, viszont képzelőereje, és intuíciója nem túl fejlett. Részletekben gondolkozik, cselekedeteinek minden lehetséges hatását figyelembe veszi, mielőtt megtenné az első lépést. Sokszor idegeskedik, és aggódik, nem túl biztos önmagában annak ellenére, hogy ismerősei kifejezetten okos és sikeres embernek tartják.

Mérleg: diplomatikus intelligencia

Egyedül nem tud boldogulni a világban, csak akkor tudja megteremteni a külső és belső egyensúlyt, ha másokkal összefog. Minden problémára igyekszik valami diplomatikus megoldást találni, csak akkor elégedett, ha valaminek nekikezdett, azt tökéletesen be is fejezte. Kreatív, leginkább a művészi pályán találkozhatsz vele, természetesen vezető pozícióban, felsőfokú végzettséggel, erős szakmai tudással rendelkezik.

Skorpió: titokzatos intelligencia

Olyan mély és kifinomult intelligenciával rendelkezik, amely segítségével képes egyszerre pusztítani és teremteni is. Mindig a dolgok mögé lát, gyakran szimbólumokban, és másodlagos jelentésekben gondolkodik. Nagyon intuitív, éppen ezért a legnehezebb problémákra is könnyen megtalálja a megfelelő megoldást. Jó a memóriája, és van néhány olyan dolog, amiben kifejezetten szakembernek számít.

Nyilas: korlátok nélküli intelligencia

Meggyőződése, hogy ebben a világban mindenre van magyarázat, és mindent megtesz azért, hogy megtalálja a helyes választ. Állandóan dokumentálódik, fejlődik, képezi magát. Ismerősei nagyon okosnak tartják, és ez ráadásul egy fejlett humorérzékkel is társul. Tudását mindig megosztja másokkal, segítőkész és nagylelkű. Érzelmi intelligenciája nem túl fejlett, inkább a konkrét tényekre, ok-okozati viszonyra támaszkodik.

Bak: kiszámító intelligencia

Tisztában van vele, hogy semmi sem történik véletlenül a világon, de mégsem szereti a véletlenre bízni a dolgokat. Csak a saját számításaiban, és a racionális gondolkodásban bízik, minden pillanatot kihasznál, nem szereti a tétlenséget. Tudja, hogy a sikeres élet titka a logikus gondolkodás, és a becsületesen megszerzett tudás. Általában feketén vagy fehéren látja a dolgokat, nem túl nagy a képzelőereje.

Vízöntő: innovatív intelligencia

Ő egy született látnok, olyan gondolkodása van, hogy soha nem találnád ki, hogy milyen logikai szál mentén halad. Gyorsaság és spontaneitás jellemzi, de néha úgy tűnik, hogy megoldásai egy földöntúli dimenzióból származnak. Kreatív, intuitív, de nem szeret elveszni a részletekben. Nincsenek előítéletei, korlátai, szabadon szárnyal, és teszi a dolgát, ezért képes a nagy dolgok megvalósítására is.

Halak: intuitív intelligencia

A Halakról elmondható, hogy nem hiszi, hanem érzi a dolgokat. Állandó kapcsolatban áll az Univerzummal, és az energiákkal, fejlett intuíciós képességén keresztül érzékeli a világot, úgy ahogy azt senki más. Memóriája olyan mint egy szivacs, csak úgy nyeli magába az információkat, de képzeletvilága is igen gazdag. Leginkább szeretettel működik, és ha ezt megkapja, akkor nem létezik olyan dolog a világon, amit ne tudna teljesíteni. Mindig megérzi, hogy mit kell tennie, és ha eléggé bízik önmagában, akkor sohasem veszít.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek