HoroszkópEzzel a belső démonnal kell megküzdened a csillagjegyed alapján - Tudd meg,...

Ezzel a belső démonnal kell megküzdened a csillagjegyed alapján – Tudd meg, hogy a jóslat helyes-e!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindannyiunknak megvannak a magunk korlátjai, hibái, félelmei, melyekkel nap mint nap farkasszemet kell néznünk. Egyetlen ember sem tökéletes – mindenkinek megvan a gyenge pontja, még ha titkolja vagy tagadja is. A csillagjegyünk ugyanis egy belső démont rejt, egy tulajdonságot, amitől félünk, és amit nehezen tudunk kordában tartani. Te ismered a tiédet?

Ahogy születésünkkor a csillagok felruháztak minket számos jó tulajdonsággal, úgy egy belső démont is adtak nekünk, akivel megvívhatunk. Ez egy kis zsarnok, aki folyton felbukkan, amikor nem kellene, te pedig küzdesz ellene, akár tudatosan, akár nem. De minél többet vizsgálod magad, és minél többet nézel szembe a belső démonoddal, annál inkább képes leszel úrrá lenni rajta.

A Kos belső démona – a bátorság hiánya

A Kos vakmerő, erős, impulzív és nagyon bátor jegy. Bármilyen nehezek is az élet megpróbáltatásai, a Kos sosem hagyja, hogy azok eluralkodjanak rajta. Kiáll és harcol, megoldásokat keres, kapukat bont le, mindent megtesz a problémák megoldása érdekében. Megesik, hogy rossz döntéseket hoz, de időben korrigálja őket. Mégis, a Kos örökös félelme arról szól, hogy a bátorsága éppen a legszükségesebb pillanatokban fogja elhagyni őt. Ezért állandó harcban áll önmagával, hogy erősebb és jobb, hogy bátrabb legyen, mint mindenki más ezen a világon.

A Bika belső démona – a kapzsiság

Köztudott, hogy a Bikák szorgalmas és ambiciózus emberek, jól fizető szakmákat és állásokat keresnek, szeretnek sok pénzt keresni és kényelmesen élni. Rettegnek a szegénységtől és a nélkülözéstől, és emiatt gyakran mohóvá válnak, hogy kielégítsék saját szükségleteiket. Ez az ő belső démonuk: a kapzsiság. Bár jól keresnek, mégis egyre többet és többet akarnak, hogy soha semmiben se szenvedjenek hiányt. De különbséget kell tenniük a kényelem és a kapzsiság között, és tekintettel kell lenniük a körülöttük élőkre is.

Az Ikrek belső démona – a kettősség

Az Ikrekről azt mondják, hogy nehéz természetűek, és gyakran meggondolják magukat, miután meghoztak egy döntést. Ez az ő belső démonuk, a kettősség, amelyet határozatlanság és bizonytalanság kísér. A környezetükben élők tudják, hogy az Ikrek részéről mindig számíthatnak meglepetésre. Azonban sok Ikrek szülött tudatosítja magában ezt a démont, és nagy erőfeszítéseket tesz, hogy legyőzze: magabiztosabb lesz, és minden ígéretét betartja.

A Rák belső démona – a bosszú

A Rákok mindig érzelmesek, érzékenyek és bizonytalanok. Gyakran élnek abban a félelemben, hogy a környezetük nem értékeli őket, hogy nem szeretik és nem tisztelik őket. Nagy hangsúlyt fektetnek a társadalomban kialakult képükre. Éppen ezért válnak bosszúállóvá, ha nem kapnak elég figyelmet és elismerést. Ha felbosszantasz egy Rákot, mindig számíthatsz rá, hogy megtalálja a módját, hogy visszavágjon neked.

Az Oroszlán belső démona – az önbizalom

A Oroszlánok büszkék, erősnek érzik magukat, mindenre képesek, intelligensek és találékonyak. Tény, hogy ezekkel a tulajdonságokkal általában rendelkeznek is, de néha túlságosan elszalad velük a ló. Vannak olyan időszakok az életükben, amikor az önbizalmukkal túlzásba esnek, a büszkeségükkel pedig gyakran megbántják a környezetüket.

A Szűz belső démona – az önzés

Aki jól ismeri a Szüzeket, az tudja, hogy rendkívül intelligensek, találékonyak, de egyben anyagiasak is. A Szüzek számára az anyagi kényelem sokat számít, és mindig arra törekszenek, hogy jól fizetett állásokba kerüljenek. Belső démonuk, az önzés azonban egyre nagyobb lesz, ahogy egyre hatalmasabbá, gazdagabbá és befolyásosabbá válnak.

A Mérleg belső démona – a személyes kényelem

A Mérleg szülöttek nagylelkű, előzékeny és kiegyensúlyozott emberek. Megbízható partnerek, jó kollégák, lelkes barátok és legfőképpen hűséges szeretők. Sok jó tulajdonságuk van, de vannak kevésbé ismert hibáik is. A Mérleg belső démona a személyes kényelem. Bármennyire is nagylelkűek a körülöttük lévőkkel, a Mérleg szülöttek néha csak a személyes kényelmet keresik, és kockáztatják, hogy elveszítik a környezetükben élők szeretetét.

A Skorpió belső démona – a titokmánia

A Skorpiók nem a legnagylelkűbbek és nem is a legönzőbbek a csillagjegyek közül. Van azonban egy nagy hibájuk… szinte mindent szeretnek elrejteni, amit csinálnak. Ez egyfajta titkolózás, ami idővel árthat nekik. Egyáltalán nem szeretik, ha kiderül, hol lógnak, milyen barátaik vannak, hol dolgoznak, mennyi pénzt keresnek, hová járnak nyaralni. Az életükben lévő apró titkok azt a hamis illúziót keltik a Skorpiókban, hogy valamiféle hatalommal rendelkeznek.

A Nyilas belső démona – az önbizalomhiány

A Nyilasok gyakran bátrak, legyőzhetetlennek, különösen intelligensnek és erősnek gondolják magukat. Kalandvágyók, képesek kockázatot vállalni, és szeretnek küzdeni egy-egy ötletért. Van azonban egy belső démonuk, amely a legrosszabb pillanatokban húzza vissza őket: az önbizalomhiány. Sok Nyilas éppen azért követ el hatalmas hibákat, mert kételkedik a döntési képességeiben.

A Bak belső démona – a felsőbbrendűség

A Bakok erős személyiségek, de kiegyensúlyozott, megbízható és nagyon komoly emberek. Van azonban egy belső démonuk, amely szinte minden szülöttben megtalálható – a felsőbbrendűség. Anélkül, hogy ezt nyíltan kimutatná, sok Bak azt hiszi magáról, hogy felsőbbrendű a körülötte lévőknél, különösen, ha sikeresek az életben és erős karriert építenek. Ha a hatalomra teszik a kezüket, akkor ideje továbbállni…

A Vízöntő belső démona – a gyengeség

A Vízöntők a zodiákus nonkonformistái. Találékonyak, intelligensek, kalandvágyók. Sokuknak sikerül rendkívüli, látványos életet élniük. Szikrázó személyiségek, és szeretik őket a körülöttük élők. A Vízöntőknek azonban vannak bizonyos gyengeségeik, amelyek miatt kételkedünk bennük. Néhányan a rosszaságok áldozatává válnak, néhányan könnyen manipulálhatók, mások túl könnyen feladják, amikor nehéz helyzetbe kerülnek.

A Halak belső démona – a társadalmi konvenciókhoz való ragaszkodás

A Halak szülöttekről köztudott, hogy különleges természetűek és erős intuícióval rendelkeznek. Mindent, amit az életben tesznek, a szívük diktálja, az érzelmek, amiket átélnek, amit éreznek. A racionalitás kevésbé fontos, mint az érzelmek és a tudatalatti vágyak. A Halak lelkesek és bátrak, szívesen adják a szívüket, és ragaszkodnak a hozzájuk közel állókhoz. De éppen emiatt néha túlságosan is figyelembe veszik a társadalmi konvenciókat, és ezáltal gyakran veszítenek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek