HolotropikumEzt valószínűleg te sem tudtad: ezért kell olajat csepegtetni a köldökbe!

Ezt valószínűleg te sem tudtad: ezért kell olajat csepegtetni a köldökbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A köldök csodálatos hatása! Ezért kell olajat csepegtetni a köldökbe!

Egy 62 éves férfi súlyos látásproblémával kereste fel az orvost, aki azt mondta, hogy sajnos a szemet tápláló erek nagyon rossz állapotban vannak, és nem valószínű, hogy javulni fog a látása. Miután kipróbálta az alábbi olajozási módszert, látása csodákkal határos módon javulni kezdett.

A köldök az egyik legcsodálatosabb ajándék, amit a Teremtő adott nekünk. A köldökzsinóron keresztül közvetlen kapcsolatban áll a kisbaba az anyaméhvel, a szakértők szerint az első dolog a köldök, ami közvetlenül a fogantatás után létrejön.

Az is kiderült, hogy a halál beállta után a köldök még három órán keresztül meleg marad, megőrzi testhőmérsékletét. Fogantatás után a gyerek 270 napon át a köldökzsinóron keresztül táplálkozik. Az összes véna a köldökvénával van közvetlen kapcsolatban, ezért a köldök, ezen keresztül pedig a has a központi szervünk.

A köldökbe csepegtetett olaj megszünteti a szemszárazságot, erősíti a látást, de ajánlott hasnyálmirigy problémák esetén is. Hatására sokkal egészségesebb lesz a haj, a bőr, olajozottabbak lesznek az ízületek, megszűnnek a térdproblémák. Ám figyeljünk arra, hogy nem minden olaj alkalmas arra, hogy köldökre használjuk.

Nézzük, még mindenre jó a köldökbe csepegtetett olaj:

  • szemszárazság, rossz látás ellen;
  • körömgomba ellen;
  • erősebbé varázsolja a hajat, a bőrt;

Lefekvés előtt 3 csepp kókuszolajat kell tenni a köldökbe, majd 1-2 centire a köldök körül óvatosan kell masszírozni az óramutató irányával megegyező irányba 2-3 percig.

Ez a következő esetben jó:

  • gyengeség,
  • letargia,
  • reszketés,
  • ízületi fájdalmak,
  • bőrproblémák ellen.

Három csepp mustárolajat tegyünk a köldökbe, majd masszírozzuk pár percig óvatos, körkörös mozdulatokkal.

Ez a következő esetben jó:

  • térdfájdalomra.

Miért hatásos az olajos kezelés?

A köldökön keresztül a megfelelő szervekhez kapcsolódó vénák kapnak az értékes, tápanyagokban gazdag olajokból. Az olaj megnyitja a problémás szerveket, és energiával tölti fel őket. Ha például egy kisgyerek alvásproblémákkal, hasgörccsel küzd, vagy bármilyen okból kifolyólag nyűgös, este helyezzünk egy kis darab, olajba mártogatott vattát a köldökébe. Masszírozzuk körülötte néhány percig, tegyük rá a tenyerünk, hogy melegen tartsuk, és meglátjuk, pillanatok alatt meg fognak szűnni a problémák.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek