LélektárEzt üzenik az angyalok 2019 április hónapjára

Ezt üzenik az angyalok 2019 április hónapjára

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Áprilisban Jeremiel, Mihály és Zadkiel arkangyal lesz a segítségünkre. A következő 4 hét során a hangsúly az emberi kapcsolataink megerősítésére helyeződik, különösen a család fontossága fog felértékelődni, mikor a generációk sikeresen össze tudnak fogni annak érdekében, hogy jobbá tegyék az életüket, sikeresebbek, boldogabbak legyenek.

Mihály arkangyal az egészség megőrzésére hívja fel a figyelmet, hangsúlyozva azt, hogy nem elég csak a tüneteket kezelni, a gyógyulás érdekében a lelki problémákkal is foglalkozni kell.

Jeremiel és Zadkiel arkangyal arra hívja fel a figyelmünket, hogy mindig legyen egy B-tervünk, mert ez manapság nagyon fontos, hogy érvényesülni lehessen az életben.

A hónap első része

Április 1-jétől 14-ig koncentráljunk a kreativitásunkra, minden problémára próbáljunk kreatív megoldást találni. Ne féljünk kilépni a komfortzónánkból, legyünk nyitottak az új dolgokra, egy dolgot, eseményt ne csak egy, hanem több nézőpontból is vizsgáljunk meg.

Fontos az is, hogy ezekben a napokban odafigyeljünk a testünkre, annak erőnlétére. Kössünk új emberi kapcsolatokat, barátságokat, szövetségeket, mert ettől erősebbnek fogjuk érezni magunkat.

A hónap középső része

Április 15-24. között lezárul egy fejezet az életünkben, és végre fellélegezhetünk. Végre örülhetünk az élet teremtő energiáinak, annak ellenére, hogy lesznek olyan pillanatok, amelyek beárnyékolják az örömünket. A mozgás nagyon sok mindenben segíthet, például enyhítheti a stresszt, amit a múltunkból felbukkanó negatív személyek idézhetnek elő.

Figyeljünk az angyalok üzenetére, mert ezáltal időben rájöhetünk arra, hogy milyen veszélyforrások leselkednek ránk. Legyünk elfogadóak és bátrak.

A hónap utolsó része

Április 25-től egészen a hónap utolsó napjáig törekedjünk a stabilitásra, és legyünk határozottak, tudjuk azt, hogy melyek azok a határok, amelyek között élni szeretnénk.

Törekedjünk arra, hogy a jogainkat senki ne tiporja el, de vigyázzunk arra, hogy mi se okozzunk senkinek se kellemetlenséget, ne éljünk vissza a helyzetünkkel, ne legyünk gőgösek, egoisták. Inkább figyeljünk oda a belső hangjainkra és törekedjünk a lelki harmóniánk megtalálására, mert ahogy mindenki, mi is megérdemeljük a boldogságot.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek