Az Oroszlán jegyében járó erőteljes napfogyatkozás határozottan éreztette hatását úgy a rengések, mint az érzelmek terén, és ez a hatás egészen 2018 februárjáig jelen lesz. Ez idő alatt már rengetegen érezhették úgy, hogy kimerültek és nincs energiájuk semmihez, ez csupán azért van, mert a napfogyatkozás lenullázott bennünket, hogy minden gondtól megszabadulva most már a valódi terveinkre koncentrálhassunk.

Ezt tartogatja számunkra a Halak jegyében járó szeptemberi Telihold!

Habár, mint említettük a napfogyatkozás energiái egészen 2018 februárjáig érezteti hatását, addig a szeptemberi telihold is megkavarja az energiákat.

A szeptember 6.-tól a Halak jegyében járó telihold rég várt békességet és útmutatást hoz, amivel megérthetjük, hogy merre is tart az életünk, mik is az igazi céljaink.

A Halak jegye köztudottan rendkívül intuitív, kreatív, romantikus és álmodozó energiákat hordoz, ami szöges ellentéte az Oroszlán tüzességének.

A napfogyatkozás ideje alatt elültetett magvak most, a Halak jegyében járó telihold ideje alatt, kezdenek csak igazán növekedésnek és virágzásnak indulni. Képesek leszünk megérteni a mögöttesen húzódó szálakat, így még hatékonyabban küzdhetünk céljainkért.

Ebben az időszakban nem csak érzelmi megvilágosodás történhet, hanem fizikai energiákra is szert tehetünk, ami elengedhetetlen a fárasztó hónapok után. Érdemes ez idő alatt öntisztításokat végezni, hogy végleg megszabadíthassuk magunkat a visszahúzó, negatív energiáktól. Az intuitív energiáknak köszönhetően pedig érdemes odafigyelni az álmainkra.

Ezt már olvastad? Szeptember 6: Telihold a Halak jegyében! Szerelemre, csalódásra és az álmaid beteljesülésére is számíthatsz!

Mivel a Halak az utolsó csillagjegy, ezért a teljesség érzetét is elhozhatja nekünk legyen szó akár magánéletről, szeremről, vagy akár karrierről és munkahelyről. A Merkúr energiáinak egy nappal a telihold előtt visszavonulnak, így a következő hetekben több információ és több lehetőség kerülhet a felszínre.

Összességében ez a telihold meghozza a várva várt nyugalmat, a dolgok lecsendesülnek, és a helyükre kerülnek, viszont vigyázzunk, hogy ez a rendkívül intuitív és álmodozó vízjegy ne emeljen túlságosan a képzelet világába, próbáljunk két lábbal állni a földön és odafigyelni választásainkra és cselekedeteinkre. Ebben az időszakban elegendő impulzust kaphatunk ahhoz, hogy feléledjünk és igazán élni tudjuk az életünket.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.