Szeptember 6-án Telihold van a Halak jegyében, pont akkor, mikor a Merkúr ismét egyenes mozgásba kezd, és mikor a Mars, egy nappal korábban belépett a Szűz jegyébe.

Szeptember 6: Telihold a Halak jegyében! Szerelemre, csalódásra és az álmaid beteljesülésére is számíthatsz!

Vég, megérés, termés – ezt jelenti az Újhold

Lesznek olyan napok, amikor hatalmas átalakító energiák fognak érvényesülni, máskor meg a gyógyulásra, illetve a fertőtlenítésre fektetődik a hangsúly. De nem csak fizikai gyógyulásra számíthatsz, hanem lelkiekre is. Ezen a héten számba veheted az elmúlt hat hónapban elért sikereidet. Fontos, hogy megszabadulj azoktól a dolgoktól, amelyek nem tesznek jót sem a lelki, sem a testi egészségednek, és csak jó dolgokra koncentrálj.

Amint vetsz, úgy aratsz

Most elérkezett a betakarodás ideje, azaz mindent, amit eddig elértél, azt most a valóságban is megtapasztalhatod és élvezheted. Ha mindent elkövettél, hogy az életed boldogabb, harmonikusabb legyen, akkor most beérnek a meghozott erőfeszítéseid gyümölcsei, ha viszont csak a negatívumokra összpontosítottál, akkor most savanyú lesz a szőlő számodra.

Ahogy most és ahogy szeptember 20-án is, a hangsúly az emberi kapcsolatokra fog tevődni, de emellett konfliktusba kerülsz az idealisztikus gondolataiddal, amelyek gyakran megakadályoztak abban, hogy átéld a szeretet és az öröm nagyszerű érzését. Előjönnek a naiv, nemtörődöm, olykor hamis érzések, amelyeket éveken keresztül megtűrtél a lelkedben, de lassan ezen érzelmek helyét átveszi az együttérzés, a szeretet, a kedvesség, a figyelmesség, az elfogadás és a kedvesség érzése.

Az álmok valóra válnak

A Halak csillagképet körülvevő Hold és a retrográd mozgásban lévő Neptunusz mágikus hatással van az életedre, bátrabb, merészebb leszel.

Lássuk, milyen hatással lesz a Telihold a csillagjegyekre!

Kos

A hangsúly most az egészségedre, a nyugalomra és az egyedüllétre helyeződik. Az életedben tapasztalható nehéz helyzeteket leginkább a megbocsátás, az elfogadás erejével tudod feloldani.

Bika

Olyan párkapcsolatban élsz, amely már nem ugyanaz, mint az elején volt, ezért mostanában szerelmi csalódás, szenvedés gyötörheti a szívedet. Most elérkezett az idő, hogy újra értékeld az emberi kapcsolataidat.

Ikrek

A karrieredről, a baráti és párkapcsolatodról kell most döntéseket hoznod. Lesznek olyanok, akikre már nem számíthatsz, vagy nem fűzhetsz nagy reményeket ahhoz, hogy segítenek. Akár az eddigi karrieredet is otthagyhatod, és teljesen más területen keresel munkát.

Rák

Te most a jövőre koncentrálsz, minden lehetőséget megvizsgálsz, hogy milyen életet tudsz kiépíteni magadnak a következő években, mert lehet, hogy ahogyan most élsz, többé képtelen leszel azt az életformát követni, és valami teljesen mást akarsz csinálni. Tanulj ki egy új szakmát, és sokkal boldogabb leszel.

Oroszlán

Értékeld fel a képességeidet, a lehetőségeidet, hogy készen állj a váltásra. A múltadból származhat pár kellemetlen élmény, emlék, de koncentrálj a mostra, mert számos pozitív meglepetésben lesz részed.

Szűz

Most a párkapcsolatodra összpontosítasz, és idén szeptemberben minden igazság kiderül, ami érdekelhet. Tudod, hogy mit kell tenned, nem tűröd az igazságtalanságot és az átverést.

Mérleg

Az életed változásokon fog keresztül menni, ami a napi programodra és az egész életmódodra is kihatással lesz. Vigyázz arra, hogy ne ess túlzásokba.

Skorpió

Számodra a szeretet és a gyerekekkel való foglalkozás jelenti a legnagyobb örömet, a megtisztulást, a kreativitás kiélését. Ilyenkor minden problémát elfelejtesz, nem jut eszedbe sem a pénz, sem a szenvedély.

Nyilas

Furcsa tapasztalatokban lehet részed, amelyeket egyszerűen nem tudsz logikusan felfogni. Amire most leginkább vágysz, az a nyugalom, a tolerancia, a család, az összetartás. Felismered, hogy szükséged van szakmai, magánéleti változásra.

Bak

Most szükséged lesz a józan eszedre, a kommunikációs képességedre, mivel különböző üzleti és magánügyi tárgyalásokat, alkudozásokat kell folytatnod. Győződj meg mindig az információk hitelességéről, és csak akkor írj alá egy szerződést, ha teljesen ismered annak tartalmát.

Vízöntő

Megtanultad tisztelni és becsülni a munkát, valamint a megszerzett pénzt. Most olyan képességet fedezhetsz fel magadban, amely hozzájárul a sikeredhez és boldogságodhoz.

Halak

A Telihold hatására most érzékennyé válasz. Sok gondolat kavarog a fejedben, de a lényeg, hogy hallgass a belső megérzéseidre, mert így ki tudod adni magadból a különleges kreativitásodat, művészi tehetségedet.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.