HoroszkópEzt kell tudnod, ha beleszeretsz egy Ikrek nőbe!

Ezt kell tudnod, ha beleszeretsz egy Ikrek nőbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Társaságkedvelő, spontán, szarkasztikus, lehengerlő, többek között ez jellemző az Ikrek nőre, akit viszont sosem lehet igazából megismerni. Azonban most megpróbáljuk minden oldaláról bemutatni az Ikrek nőt.

Ezt kell tudnod, ha beleszeretsz egy Ikrek nőbe!

1. Egyszerre angyal és démon

Kettős csillagjegy az Ikrek, ami azt jelenti, hogy hangsúlyosabban jelennek meg nála a pozitív és negatív tulajdonságok. Tud őszinte, segítőkész és érzékeny lenni, de utána kőkeménnyé, hidegvérűvé és érzéketlenné válik. Egyszerre tud szépen, édesen beszélni, de pár perc múlva már csípős megjegyzéseket tesz.

2. Remekül képes palástolni az érzelmeit

Sosem lehet teljesen megmondani, hogy mi lapulhat egy Ikrek nő mosolya mögött. Nagyszerűen tudja palástolni az érzelmeit, gyakran álarc mögé bújik, és nem mutatja ki az érzelmeit, a gyengébbik énjét, mert attól fél, hogy ezáltal sebezhetővé válik.

3. Szeret flörtölni

Mivel imád beszélni, erőssége a kommunikáció, ezért ebbe beletartozik a flört is, amit gyakran és előszeretettel alkalmaz. Imád a férfiakkal játszani, ennek része a mosolya és humora is. Néha olyan férfiaknak is elcsavarja a fejét, akiket egyáltalán nem kedvel.

4. A hangulata pillanatok alatt megváltozik

Néha az ember érzése az, hogy egy Ikrek nő két személyiséggel rendelkezik, de lehet az három is. Egyik percben gyűlöli a párját, de egy pillanat múlva már azt tervezi, hogy hova menjenek kirándulni a hétvégén. Nem kell tehát meglepődni, ha egyik percben azt mondja, hogy inkább lefekszik egy kicsit és olvas, majd öt perc múlva veszi a kabátját, és elmegy a barátnőjéhez, aki a város másik végében lakik. Unatkozni nem lehet mellette.

5. Sokat költekezik

Ha valami megtetszik neki, akkor nem gondolkodik sokat, és azonnal beszerzi, megveszi azt a cipőt, táskát, ékszert. Igaz, hogy egy hét múlva ráun a dolgaira, így az az férfi, aki szeretné boldoggá tenni Ikrek párját, az jobb, ha odaadja a bankkártyáját neki.

6. Kíváncsi természetű

Nem bírják ki, hogy nem üssék bele valamibe az orrukat, ami a kíváncsi természetüknek köszönhető. A titkokat kinyomozzák, ezért nem érdemes a párjuknak rejtegetni semmit. Az Ikrek nő a kíváncsiságának köszönhetően képes élvezetessé tenni az életet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek