LélektárEzt kell tudnod a karma törvényéről, ha változtatni szeretnél az életeden!

Ezt kell tudnod a karma törvényéről, ha változtatni szeretnél az életeden!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néhány dolog a Karma működéséről, melyekről jó ha tudsz, ha változtatnál az életeden!

A Karma működésének törvénye egyszerű: mindenre, amit teszel, érkezik egy válasz az Univerzumtól. Ám mégsem ilyen kiszámítható mindez, ugyanis a Karma olykor egészen rejtélyes módon képes működni.

Ha már nem irányíthatod, hogy az Univerzum miként reagáljon a tetteidre, azért mégiscsak alakíthatod az életedet azáltal, hogy megpróbálsz minél pozitívabban gondolkodni és cselekedni, mert amit és ahogyan teszel, az előbb-utóbb vissza fog térni hozzád. Olykor elég lehet egyetlen jó cselekedet ahhoz, hogy megtapasztald a felsőbb világ gondviselését. Ha ügyesen csinálod, könnyedén a saját javadra fordíthatod a Karma erejét, viszont ehhez nem árt tudni néhány dolgot, hogyan is működhet ez pontosan:

Jó rezgések

A Beatles együttesnek volt egy „The End” nevezetű dala, melyben az egyik sor arról szólt hogy „a végén az a szeretet, amelyet kapsz, egyenlő azzal, amennyit adsz”. Paul McCartney hitt abban, hogy minél többet adsz, annál többet kapsz. Minden egyes szavunk, tettünk, szándékunk energiát hordoz, ezek pedig vagy negatív, vagy pozitív frekvencián rezonálnak. Tégy mindig minden jó szívből, és a kedvességed vissza fogod kapni.

Ezt már olvastad? Családi karma: jelek, amik arra utalnak, hogy magaddal cipeled őseid karmáját

Cselekedj úgy, ahogyan alakítanád az életed

A Karma szabályai értelmében attól, hogy valamit kérsz, az még nem fog megvalósulni. Az imádság vagy a fohász, önmagában csak egy erős gondolat. A párizsi éjszakai klubban történt lövöldözés után a Dalai Láma felszólította a híveit, hogy „Fejezzék be a fohászkodást és kezdjenek el cselekedni”. Ennek értelmében ahhoz, hogy pozitív változások történjenek te is aktívan ki kell vedd a részed a megvalósításában.

Mindannyian egyek vagyunk

Amikor elkezded önmagadat előrébb juttatni, a környezeted is fejlődésnek indul. Talán ez az egyik legfontosabb tanácsa a Karmának. Ha a Karma felismeri, hogy próbálsz jót tenni a világgal, akkor segítségedre lesz. Nem kell hatalmas gesztusokra vagy tettekre gondolni, elég csupán az erőfeszítés is. Mindannyian összetartozunk, attól függetlenül, hogy családi kötelék, vagy baráti kapcsolat fog össze bennünket. Minden mindennel összefüggésben van, ezért bárhol, ahol elkél a segítség, ne légy rest cselekedni.

Ezt már olvastad? Minden szavaddal teremtesz. A KARMA egyik törvénye, amit, ha megértesz gyakran teszel majd lakatot a szádra!

Légy türelemmel

Fontos tudni azt, hogy a Karma törvényei nincsenek időhöz kötve. Minden akkor fog megtörténni, amikor annak helye és ideje van. Ne várd, hogy egyik pillanatról a másikra változik valami, mert ez egy lassú folyamat. Az is lehet, hogy néhányat hátra kell lépj ahhoz, hogy majd később előre tudj haladni.

Végső gondolatként fel kell ismerjük, hogy az élet a jó és a rossz együtteséből tevődik össze, egyik sem létezhet a másik nélkül, azért ne okoljunk senkit se azért, ami velünk történik. Azok az energiák, melyeket mi teremtünk, később visszaköszönnek, ezért miért ne cselekednénk jól? Kitartással, jó szívvel és pozitivitással pedig a Karma törvényei teszik helyettünk a dolgukat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek