KuriózumEzt jövendőli 2019-re Baba Vanga! Készülj fel a katasztrófákra!

Ezt jövendőli 2019-re Baba Vanga! Készülj fel a katasztrófákra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Balkán Nostradámusza, így emlegetik a híres bolgár jövendőmondó jósnőt, Baba Vangát, aki már 20 éve meghalt, de hátrahagyott egy sor, jövővel kapcsolatos előrevetítést, próféciát, így most lássuk, mire számíthatunk 2019-ben.

A vak Baba Vanga szinte egész életét a hegyekben, egy kis faluban élte le, míg végül 85 éves korában, 1996-ban elhunyt, de sok évre előre tudta, hogy mi fog bekövetkezni a világban.

Amit ez a jósnő 2019-re előrevetített, annak sokan nem fognak őrülni.

Ugyanis Baba Vanga szerint jövő évben számos földrengés fogja megrázni a bolygót, aminek következtében egy nagy erejű szökőár is végigsöpörhet, akár több száz ember életét kioltva az indonéz szigetvilágban. Tsunami kialakulására számíthat Kína, Japán, India és Pakisztán is.

Ezt már olvastad? Nostradamus ezt az 5 dolgot jósolta a 2019-es évre!

Oroszország sem számíthat túl sok jóra, ugyanis 2019-ben egy meteorit csapódhat be az ország területére, Putin elnök meggyilkolására is kísérletet tesznek politikai ellenfelei, akik szeretnék megbuktatni a rendszerét.

Baba Vanga nem ígér sok jót az USA elnökének sem, ugyanis úgy vélte, hogy 2019-ben Donald Trump súlyos agykárosodást fog szenvedni, aminek következtében elveszítheti a hallását, ráadásul az egyik családtagja autóbalesetet szenved majd.

Ami pedig Európa gazdasági helyzetét illeti, Baba Vanga szerint 2019-ben súlyos veszteségeket kell majd elkönyvelni, ami eléggé megrengeti majd az öreg kontinenst stabilitását.

Ezt már olvastad? Kínai horoszkóp 2019: Ez vár rád az új esztendőben!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek