A pár napja kicsúcsosodott Merkúr visszavonulása még hosszú napokig fogja éreztetni a hatását. A február 16-án bekövetkezett bolygómozgásnak még az elkövetkezendő hetekben is érezni fogjuk az intenzív energiáit.

Sokunk életét egyenesen fenekestől fogja felfordítani az elkövetkezendő pár nap, nagyon sokan fognak hangulatingadozástól, illetve fáradtságtól szenvedni. Természetesen vannak, akik kevésbé érzékenyek az ilyen energiaváltozásokra, de biza vannak olyan csillagjegyek, akik a saját bőrükön fogják tapasztalni a változást.

Az égi esemény ellen nem tehetünk semmit, így a legjobb, ha felkészülve várjuk a változásokat. Nehézségek adódhatnak például a kommunikáció terén is, hiszen a Merkúr nagyban uralja és befolyásolja az emberi viszonyokat és a köztük lévő kommunikációt.

De lássuk is, melyek az előbb említett csillagjegyek, akiket különösen érinteni fog az elkövetkezendő pár nap energiahullámai.

Halak

A bolygó visszavonulása egyenesen hidegzuhanyként ér. Szó szerint minden összekuszálódik körülötted. Stresszessé és zavarodottá válsz, ami még a legegyszerűbb feladataid elvégzésére is kihathat. Amire oda kell figyelnek az elkövetkezendő pár napban az az, hogy ne kapkodj, és ha még dupla annyi időbe is telik a feladat megoldása, adj magadnak időt.

Vízöntő

Ez a visszavonulás valahogy úgy hat rád, hogy képes leszel biztonságérzetet meríteni belőle. Neked is problémáid adódnak az összpontosítás terén, de mégis élvezed az előtted álló kihívásokat. Ugyanakkor hajalmos leszel pluszba dolgozni és a felesleges erőfeszítések miatt inkább hátrafelé kezdesz el haladni, mintsem előre.

Rák

Ez a bolygómozgás most olyan kihívások elé állít, amelyeket nem fogsz tudni mit kezdeni. Egyszerűen lesokkolsz, és nem tudod mihez kezdj. Emiatt pedig a belső feszültség csak nő és nő, ami még stresszesebbé teszi a mindennapi munkádat. Tarts szünetet és azalatt próbálj rájönni, hogy mi lehetnek a megfelelő megoldás a problémáidra.

Mérleg

Sok frusztrációval kell szembenézned, és eljuthatsz egészen arra a pontra is, amikor azt mondod, inkább feladod, csak szabadulj a nehézségektől. Nagyon hangulatember leszel az elkövetkező pár napban, ezért az sem okoz örömet, ha emberek vesznek körül, de az sem, ha egyedül kell lenned.

Skorpió

Sok fejfájással fog telni a következő néhány nap. Már így is eléggé túlvállaltad magad, de ez a visszavonulás csak tetézte a bajt. Türelmetlen és hisztis leszel, ami eléggé taszítani fogja a körülötted lévő embereket. Úgy érzed, az emberek túl kiszámítatlanok ahhoz, hogy megbízhass bennük, így nem osztozol a terheiden.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.