KuriózumEzt árulja el a szemed színe a személyiségedről!

Ezt árulja el a szemed színe a személyiségedről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szem a lélek és újabban a személyiségjegyek tükre is, azaz vannak, akik a szemszínek alapján meg tudják ítélni, hogy ki milyen ember.

Ezt árulja el a szemed színe a személyiségedről!

Most erről lesz szó, így készülj fel, mert a szemed színe alapján jobban megismerheted önmagad, de másokról is megtudhatsz pár információt.

1. Barna, vagy fekete szemek

A legtöbb embernek ilyen szeme van. Ha te is ide tartozol, akkor született vezető vagy, aki tudja kezelni a hatalmat, és azt a jó cél érdekében fel is használja. A sötét szemszínű emberek barátságosak, és kedvelik a sportokat.

2. Kék szemek

Ha a szemed színe kék, akkor nagyon nagy belső lelki erővel rendelkezel, de fizikálisan is kitartó vagy. A kék szemű nők jobban viselik a szülési fájdalmakat, de gyakrabban lehetnek depressziósak, ingerlékenyek. Amit még meg kell említeni: nagyon ambíciós vagy, ha valamit eltervezel, akkor semmi sem állhat az utadba.

3. Kékes-szürke szemek

Ez egy igen ritka szemszín. Nagyon ésszerű vagy, de van a személyiségednek egy olyan rejtett bugyra, amit nehezen tudsz irányítani. Olykor védekező pozíciót veszel fel más emberekkel szemben.

4. Zöld szemek

Rendkívül vonzó vagy, azért kedvelnek, imádnak mások, mert titokzatos, vadító, kiszámíthatatlan, kreatív, talpraesett vagy, aki nem rosszindulatú, és bírja a nyomást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek