KuriózumEzek a negatív gondolatok komoly hatással vannak a női energiáidra!

Ezek a negatív gondolatok komoly hatással vannak a női energiáidra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A gondolataidnak megvan az az ereje, hogy valósággá váljanak. Figyelj rá, hogy gondolatban hogyan kommunikálsz magaddal, magadról, próbáld kordában tartani a negatív gondolatokat.

A pozitív gondolatok pozitív energiával töltenek fel, és segítenek eljutni oda, ahova szeretnél, a negatív gondolatok akadályoznak céljaid elérésében. Van néhány rendszeresen felbukkanó negatív gondolat, amely hatással lehet a női energiádra.

Hagyj fel ezekkel a gondolatokkal, meglátod, jobbra fordul az életed!

“Sokkal szebb lenne az életem, ha 10 kg-val kevesebb lennék”

Nincs semmi baj azzal, ha vigyázol a külsődre, a problémák akkor kezdődnek, ha nem becsülöd és nem szereted magad a saját valóságodban. Az ember értéke nem a fizikai megjelenésétől függ.

Méltó vagy a szeretetre, és a szép dolgokra akkor is, ha van pár felesleges kiló rajtad. Légy kedves saját magaddal, de ne az legyen az elsődleges cél, hogy beleférj egy 4 éve vásárolt szoknyába.

“Sosem áll jól a hajam”

Nem tesz jót, ha folyamatosan kritizálod magad. Értékeld és szeresd minden testrészed, élvezd, amid van, és légy hálás. Ne feledd: a vonzás törvénye pontosan úgy működik, ahogy használod.

“Jaj, egy ősz hajszál. Öregszem!”

Az öregedés nem egy rossz dolog, az ősz haj sem azt jelzi, hogy vége az energiával teli, életerős időszaknak. Légy büszke a korodra és az elért eredményekre. Az idő a legértékesebb ajándék ezen a világon.

“Bebizonyítom a férfiaknak a munkahelyemen, hogy sokkal jobb vagyok náluk”

A női energiára hatással van, ha versenyben állsz a körülötted lévőkkel. A női energia a teremtésről és a körülötted lévők támogatásáról szól. Élvezd a körülötted élők sikereit, és meglátod, jobbra fordul az életed.

“Mindig aktív kell legyek”

A női energiára hatással van, ha fáradt és stresszes vagy. Tanulj meg pihenni, és add meg a testednek, amit kér tőled, figyelj a jelzésekre. Ezenkívül vedd figyelembe a hormonális változások szervezetre gyakorolt hatását is.

“Úgy irigylem a táskáját”

Támogasd a körülötted lévő nőket, és tanulj meg tőlük mindent, amit csak tudsz. Ez a kulcs ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Soha ne irigykedj.

Járj utána, hova gyökereznek a negatív gondolataid. Talán a gyermekkorodhoz vagy egy közelmúltbeli eseményhez kapcsolódnak. Figyeld meg, milyen gyakran gondolsz bizonyos dolgokat, és mennyire engeded, hogy azok befolyásoljanak.

Cseréld le a negatív gondolatokat pozitívra. Például, ha egy alkoholista apával nőttél fel, mondd ezt magadnak: “még ha apámnak problémái vannak is az alkohollal, ez nem határoz meg engem, és nem akadályoz meg abban, hogy nagy dolgokat érjek el”.

Adj magadnak időt

A jó dolgokhoz idő kell. Ne türelmetlenkedj, gyakorolj mindennap, és meglátod, meglesz az eredménye.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek