“A legnagyobb káosz akkor keletkezik, amikor megpróbáljuk meggyőzni az agyunk valami olyasmiről, amit a szívünk hazugságnak tart!” – (Karen Moning).

A 2006-ban megjelent “Vonzás törvénye” című könyv óta nagyon sokan hisznek és alkalmazzák azt az egyszerűnek tűnő spirituális törvényt, mely szerint “a saját valóságodat a gondolataid által te magad teremted meg”. A világegyetem egyetemes erőit arra használhatod fel, hogy olyanná alakítsd az életed, amilyet csak szeretnél. Viszont ennek a fordítottja is igaz: ha állandóan negatív képet festesz le magadról, akkor az életed pontosan olyan is lesz. Egy idő után elkezded érezni a láthatatlan erők varázslatos működését. Vannak azonban akiknek nem működik a Vonzás törvénye, sőt, inkább még nagyobb káosz keletkezik az életükben.

Íme, a 4 leggyakoribb hiba, ami miatt nálad nem működik a Vonzás Törvénye.

1. Azt hiszed, hogy minden pozitív kell legyen

A boldogság egyáltalán nem egy “kell” dolog, éppen ezért nem azt jelenti, hogy, ha rosszul érzed magad épp a bőrödben, akkor is örülnöd kell. Minél inkább megpróbálod magadra erőltetni a boldogságot, annál nagyobb lesz a bűntudatod, csalódottságot, félelmet fogsz érezni.

Ne kínozd magad azzal, hogy elfojtod a természetes érzéseidet, és felteszed a boldogság-maszkot. Inkább öleld át az érzéseidet, ne csak felismerd, hanem éld is át őket. Szeresd a valódi, benned lakó belső gyermeket, fogadd el önmagad, és akkor sokkal boldogabb leszel. Az őszinteség sokkal magasabb rezgéssel rendelkezik, mint egy hamis boldogság.

2. Jobban koncentrálsz a fizikai megnyilvánulásokra, mint a gyógyulásra

A fizikai világban a kívánt cél elérése lebeg mindig a szemünk előtt, azonban az igazság az, hogy nem attól leszel boldog, ha megvetted az új autót, vagy egy nagyobb lakásba költöztél. Soha ne kívülről várd a boldogságot, saját magadban fogod megtalálni. Ha nem arra összpontosítasz, hogy te úgysem érdemeld meg a boldogságot, mert értéktelen, kisebbrendű vagy, mint a többiek, akkor az élet gondoskodni fog arról, hogy minden szükséges jó feléd áramoljon. Érezd teljes egésznek magad, koncentrálj a lelki gyógyulásodra.

3. Elárasztanak az előítéletek

Állandóan a jó és a rossz pólusán szemléled a dolgokat, viszont rá fogsz jönni, hogy ahhoz, hogy szépnek lásd a világot, nem kategorizálhatod a dolgokat csak a fekete vagy csak a fehér dobozba. Az Univerzum törvényei szerint azt vonzod magadhoz, amivel foglalkozol, vagyis minél többet ítélkezel valami fölött, annál több hasonló típusú dolgot fogsz magadhoz vonzani.

Ha szomorú vagy, ha azon siránkozol, hogy nincs elég pénzed, ha arról panaszkodsz, hogy kövér vagy, akkor ezekbe az állításokba fektetsz energiát, és ezeket vonzod magadhoz. Fogadd el azt, amilyen vagy, fordulj szeretettel önmagad felé, és meglátod, az ellenállás kiküszöbölése után az életed teljes mértékben meg fog változni.

4. Másokat hibáztatsz a dolgok alakulásáért

Azok akik az életet, vagy másokat okolnak az életük alakulásáért továbbra is az olyan helyzeteket fogják vonzani, amilyeneket hibáztatnak. Egy bizonyos szint után minden helyzetben meg kell látni a tökéletességet, és csak utána tudsz továbblépni a fejlődés útjára. Minden okkal történik az életedben, és ez az ok az életed javulására irányul.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.