KuriózumEzek a jelek arra utalnak, hogy a partnered boldogtalan ebben a kapcsolatban!

Ezek a jelek arra utalnak, hogy a partnered boldogtalan ebben a kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden kapcsolatban adódnak nehézségek, még ha kívülről úgy is tűnik, hogy minden rendben van, nagyon meg kell dolgozni azért, hogy hosszútávon is meglegyen a varázs és az összetartozás érzése.

A nehézségek leküzdése által egyre csak erősödik a kötelék, egy idő után pedig már úgy érzitek, hogy bármi is történjen, tűzön-vízen át kitartotok egymás mellett. Azonban a problémákon csak akkor lehet túljutni, ha mindketten akarjátok. Ha úgy látod, hogy a párod nem érzi jól magát a kapcsolatban, beszéljétek meg, mi a gond, próbálj segíteni neki.

Az alábbi árulkodó jelek arra utalnak, hogy már alig pislákol a régi láng, és itt az ideje feléleszteni a tüzet.

1. Sok időt tölt a barátaival

Nagyon fontos, hogy mindenki fenntartsa a kapcsolatot a barátaival, viszont, ha azt veszed észre, hogy több időt tölt velük, mint veled, akkor az a menekülés jele is lehet. Minden bizonnyal már nem olyan szórakoztató a társaságod számár, sőt, az is lehet, hogy kifejezetten idegesíted.

2. Csökken az érdeklődése az intimitás iránt

A testi kontaktus nagyon fontos egy párkapcsolatban. A libidó csökkenése a hosszú évek alatt szinte természetes, de, ha teljesen eltűnik az intimitás iránti érdeklődés, akkor érdemes megbeszélni és orvosolni a problémát. Ennek számos oka lehet, és egyáltalán nem jelenti a kapcsolat végét.

3. Nem válaszol a telefonhívásra az üzenetekre

Nem arról az esetről van szó, amikor munkában van, és nagyon elfoglalt, hanem pl. egy átlag hétköznap, amikor munka után még sokáig nem jön haza, és nem veszi fel a telefont. Ha partnered inkább elszigetelődik tőled, nem szívesen tölt veled időt, akkor itt az ideje, hogy megbeszéljétek, hogy mi is lehet a probléma. Egyáltalán nem megoldás az, ha mind a ketten homokba dugjátok a fejeteket, és nem beszéltek a problémáról.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek