Ezek a csillagjegyek fogják legjobban a Merkúr hatásait érezni a 2019-es év első felében!

A 2019-es év uralkodó bolygója a Merkúr, az első retrográd időszaka pedig március 5-28. között lesz, amikor igen nehéz lesz tisztánlátnunk a dolgokat, nehézségekbe ütközhetünk, de az is lehet, hogy becsapnak. Szóval legyünk figyelmesek, és kitartóak!

Ebben az időszakban úgy fogjuk érezni, mintha valósággal visszafelé haladnánk az életben. Van néhány olyan csillagjegy, akiket a kelleténél jobban fog érinteni ez az időszak. Ők aztán kapnak hideget és meleg is jócskán!

Ikrek

Ez a te domináns bolygód, igencsak nagy befolyással lesz rád a következő időszakban. Normális körülmények között nagyon jó a kommunikációs képességed, most igencsak akadozni fog a szóbeli teljesítményed. Kommunikációs nehézségekkel kell szembenézned. Próbálj egy kicsit többet pihenni, hogy visszanyerd önbizalmad.

Rák

Általában igen mély hatással vannak rád a dolgok, ismerőseid érzelmes embernek tartanak, azonban ebben az időszakban most még inkább szentimentálissá válsz. Már-már te magad is alig bírsz küzdeni a mélyről feltörő érzéseiddel. Amit eddig magadban tartottál, most felszínre kerül, ezen pedig a környezeted fog a legjobban meglepődni.

Oroszlán

Általában nagyon optimista ember vagy, de ebben az időszakban egy kicsit megváltoznak a dolgok. Úgy érzed, hogy egy kis visszavonulás tenne a legjobbat most neked, legszívesebben ki sem mozdulnál a házból. Tanulj meg jobban befele figyelni, hallgass a szívedre, és a megérzéseidre.

Mérleg

Jobb, ha nem küzdesz a felszínre törő érzéseid ellen, inkább fogadd el, hogy ez most egy nem túl könnyű időszak az életedben. Várj türelmesen, és minden jóra fog fordulni. Úgy érzed, hogy mások sokan kihasználják azt, hogy most lelkileg egy kicsit sérülékenyebb időszakban vagy.

Vízöntő

Úgy érzed, hogy semmi sem működik az életedben, és fogalmad sincs, hogy mit kellene tenned. Próbáld egy kicsit kívülről szemlélni a helyzeted, és lehetséges, hogy néhány kérdésedre választ találsz. Csak azért, mert nem látod a fényt az alagút végén, még nem jelenti azt, hogy nem létezik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top