HoroszkópEzek a csillagjegyek érezhetik magukat a legáldottabbnak 2023 őszének második felében

Ezek a csillagjegyek érezhetik magukat a legáldottabbnak 2023 őszének második felében

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023 őszének második fele nagyszerű hírekkel szolgál egyes csillagjegyek számára, akik most a szerelem, az anyagi stabilitás vagy akár a pénzzel, az egészséggel és az öngyógyítással kapcsolatos szerencsének is egyaránt örülhetnek.

Ezek a csillagjegyek érezhetik magukat a legáldottabbnak 2023 őszének második felében.

Ikrek

Az Ikrek 2023 őszének második felében az áldott csillagjegyek közé tartoznak, nem feltétlenül a pénzügyi vagy szerelmi szerencse, hanem inkább az öngyógyító és lelki egyensúlyt teremtő képességük révén.

Az utóbbi időben az Ikrek egyre nehezebb, kezelhetetlenebb időszakokon és helyzeteken mentek keresztül, amelyek befolyásolták az életminőségüket, vagy plusz stresszt hoztak a mindennapjaikba.

Most lehetőségük lesz arra, hogy érzelmileg és energetikailag is talpra álljanak. Ráadásul új anyagi forrásokat találhatnak, miközben azzal foglalkoznak, amit szeretnek.

Lehetséges például, hogy sikerül egy hobbit kisebb vállalkozássá kiépíteniük. Lehet, hogy ez nem bizonyul szenzációs bevételi forrásnak, de ahhoz elég, hogy összekapcsolják a kellemeset a hasznossal.

Így élvezhetik a kikapcsolódást, az energetikai regenerációt, gondoskodhatnak saját egészségükről és jólétükről, és a hatás nem várat sokáig magára. Az Ikrek általános közérzete is egyre jobb és jobb lesz, ahogy haladnak az egyensúly és a kiteljesedés felé.

Mérleg

Különösen 2023 novemberétől, de már egy-két héttel előtte is érezni fogják a pozitív hatásokat az életükben. Olyan változások mutatkoznak meg az életükben, amik jobb irányba viszik azt, asztrális szerencsét, kreativitást, valamint kommunikációs erőt kapnak.

Az akadályok mintha maguktól elhárulnának az útjukból, így sikeresek lesznek a karrierben és a szerelemben egyaránt.

Ha már a karrierről beszélünk, a Mérlegek új lehetőségeket találnak tehetségük és képességeik kibontakoztatására, akár újra felfedezhetik magukat egy jobb pozícióban, vagy lehetőségük nyílik arra, hogy új karriert válasszanak, ami nagyobb elégedettséget és anyagi hasznot hoz számukra.

Lehetséges, hogy munkahelyet váltanak, vagy egy számukra kedvezőbb üzleti partnerkapcsolatot építenek ki. Akárhogy is, a csillagok szerencsét hoznak nekik a pénzügyekkel kapcsolatban, és a Mérlegeknek minden esélyük megvan arra, hogy feljebb lépjenek a ranglétrán.

A szerelemben is szerencséjük van, és úgy tűnik, most megkapják mindazt, ami érzelmi és lelki szinten eddig hiányzott. Elfogadást, megértést, támogatást és motivációt találnak a szerelemben.

Elmondhatjuk tehát, hogy 2023 őszének második fele csodálatosnak ígérkezik a jegy szülöttei számára.

Skorpió

A Skorpiók 2023 őszének második felében számukra kedvező átalakulást tapasztalnak.

Bár a változást általában nehéznek érezzük, mert kiragad bennünket a komfortzónánkból, ezúttal a Skorpiók számára ez az átalakulás vagy változás megkönnyebbülésként, az utóbbi idők rohanó tempójától és számtalan gondjától való megpihenésként érkezik.

A Skorpiók most megoldást találnak a legégetőbb problémáikra, azokra, amelyek eddig megzavarták a nyugalmukat és nem hagyták őket aludni. Minden könnyen, természetesen fog történni, így az átalakulás egyszerre energetikai és karmikus, beteljesülést, egyensúlyt, boldogságot hoz a jegy szülötteinek.

Nehéz megmondani, hogy a Skorpiók életének mely területén következnek be ezek a változások, mivel meglehetősen intim, személyes jellegűek, inkább az egyes szülöttek személyes asztrális horoszkópjára gyakorolt jótékony hatásokra összpontosítanak.

Fontos, hogy a Skorpiók ebben az időszakban kövessék az intuíciójukat, és ne álljanak ellen annak, amire úgy érzik, hivatva vannak. Aszerint kell cselekedniük, amit helyesnek éreznek, és el kell fogadniuk a változásokat, valamint az életükben felmerülő lehetőségeket.

Ez nagyon előnyös időszaknak ígérkezik ezeknek a csillagjegyeknek, és kár lenne, ha nem használnék ki azt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek