KuriózumEz vár ránk 2021-ben Nostradamus szerint!

Ez vár ránk 2021-ben Nostradamus szerint!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nostradamus 1503-ban született Franciaországban, az asztrológus és fizikus férfi próféciái által vált híressé. A Nostradamus-i értelmezések szerint 1993 óta a negatív energiák támadják az emberiséget, ez leginkább a materiális világ uralmában érhető tetten.

A következő időszakot erőteljes energiák, a jó és a gonosz közötti küzdelem fogja jellemezni.

A világjárvány következtében 2020 mindenki számára egy igen nehéz év volt, éppen ezért érthető, hogy azt reméljük 2021-ben végre minden visszatér a normális kerékvágásba. Nostradamus jövendölései azonban ennek az ellenkezőjét sejtetik: a 2021 nehezebb lesz, mint 2020.

Igazi horrorisztikus élményben lehet majd részünk, de az előrejelzések szerint nem kímél sem a napkitörés, sem a zombi apokalipszis, sem az orosz biológiai fegyverek használata. Nostradamus 2021-re előrejelezte, hogy a világ éhínségben fog szenvedni. Valójában azonban ez a koronavírus-járvány következtében kialakuló világgazdasági problémákra utalhatott.

2021-re egy olyan napvihart is megjósolt Nostradamus, amely 1859 óta nem sújtotta a Földet, ebben az évben azonban ezzel is meg kell küzdenünk. Nostradamus jövendölései azt állítják, hogy az emberek egy biztonságos területre vándorolnak, de hatalmas csatát vívnak a megmaradó erőforrásokért. Minden bizonnyal ez a látomás a globális felmelegedésre utalhat.

Nostradamus azt állítja, hogy 2021-ben a Földet egy aszteroida fogja érinteni. A NASA szerint fennállhat ennek a kockázata, hiszen a 2009-es KF1 aszteroida meglehetősen közel került a Földhöz. A NASA szakértői szerint 2021. május 6-án halad el egy aszteroida, amivel kapcsolatban az sem kizárt, hogy a gravitációs erők miatt érinti a Földet.

Nostradamus 2021-es másik jóslata szerint chipet ültetnek be a katonák agyába, hogy szuper harcosokká váljanak, így hihetetlen képességekben fognak részesülni. Ezekre a szuper katonákra nyilvánvalóan szükség lesz, hogy megmentsék az emberi fajt a kihalástól.

Michel de Nôtre-Dame francia filozófus 1555-ben kiadta „A próféciák” című könyvét, amelyben számos jövőbeli világeseményt jósolt meg. Az előrejelzések között szerepelt többek közt John F. Kennedy amerikai elnök meggyilkolása, a két világháború, Donald Trump veresége az amerikai választásokon, a törökországi földrengés és a koronavírus-járvány.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek