KuriózumEz a természetes haj, szemöldök és szempilla ápoló készítmény, amely a te...

Ez a természetes haj, szemöldök és szempilla ápoló készítmény, amely a te fürdőszoba polcodról sem hiányozhat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha szeretnénk ragyogó hajat, szemöldököt, meg csillogó, egészséges szempillákat, akkor ezt a kencét muszáj elkészíteni, hiszen remek hatása van.

hajapolas

Most mindent megtudhatsz, hogy miként lehet erős, ápolt és fényes a hajad, szemöldököt, szempillád. Ricinus olajra lesz szükséged, amely csodát tesz minden egyes szállal. Ez annak köszönhető, hogy az olajban sok Omega-9, protein, ásványi anyag és E-vitamin van.

A ricinus olaj ugyanakkor erősíti a hajhagymákat, és serkenti a növekedésüket. A trigliceridnek köszönhetően selymes tapintásúvá válnak a tincsek, a ricinus savnak hála pedig megszabadulhatunk a rajtunk lévő baktériumoktól, élősködőktől.

Hozzávalók:

  • 30 csepp fokhagymalére
  • 40 ml panthenol (B5-provitamin)
  • 60 ml ricinus olaj

Elkészítés:

Az összes hozzávalót össze kell alaposan keverni, majd át kell önteni egy sötét üvegbe, mert csak így lehet tárolni, különben elvesztené a hatását.

Használat:

Egy órával hajmosás előtt kenjük be alaposan a hajunkat, fejbőrünket a krémmel, hetente háromszor. A jobb hatás érdekében tegyünk a fejünkre egy fürdősapkát, vagy műanyag tasakot, és még tekerjük be törülközővel is a fejünket. Maradjunk melegben egy órát, majd utána mossunk hajat. A módszer alkalmazható a szemöldökök, szempillák esetében is, egy spirállal vigyük fel a kencét. Egy hónap után hajszálaink, szemöldökünk, pillánk sokkal szebb és dúsabb lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek