HoroszkópEz lesz a szeptember csillagjegye - Minden titkot lerántunk a hónap sztárjáról!

Ez lesz a szeptember csillagjegye – Minden titkot lerántunk a hónap sztárjáról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Aki Szűz csillagjegyű, augusztus 23-a és szeptember 23-a között született. A drámai és kreatív Oroszlán-szezon után a Szűzben lehetőséget kapunk arra, hogy két lábbal álljunk a földön.

A Szűz egyesíti a realitás és misztikus világ finom rezdüléseit, lenyűgöző intellektuális képességgel rendelkezik. A Szűz egy Föld jegy, szorosan kapcsolódik a kézzelfogható világhoz. Uralkodó bolygója a Merkúr, a kíváncsiság, a kommunikáció és a gondolkodás bolygója, éppen ezért a Szűz nagyon fogékony az új dolgok iránt.

Analitikus gondolkodású, figyel a legapróbb részletekre is, inkább a gyakorlati, praktikus dolgok iránt érdeklődik. Sokszor makacsul ragaszkodik a saját maga által kialakított szabályrendszerhez, és ezzel könnyen ki tud hozni a másokat a béketűrésből.

Perfekcionista, kritikus, minden apró részlet tökéletes kell legyen, esetleg csak akkor érez egy kis elégedettséget. Észreveszi azt, amit más figyelmen kívül hagy, fontos számára, hogy minden a legapróbb részletekig el legyen rendezve.

Mindent pontosan lépésről-lépésre megtervez, utána szigorúan a forgatókönyv szerint cselekszik. A Szűz-időszak remek lehetőség az összes csillagjegy számára, hogy pontos ütemtervet készítsen a jövőjével kapcsolatban, és az “előírtak” szerint cselekedjen.

A Szűz csillagjegy szülötte számára fontos, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet éljen. Ebben az időszakban minden csillagjegy egy kicsit jobban figyeljen oda a teste által küldött jelzésekre. Sokkal jobban tudunk koncentrálni most a legapróbb részletekre is, éppen ezért ajánlott most nekifogni a kitűzött célok megvalósításának.

A Szűz gyakran úgy tűnik, hogy nagyobb energiát fektet a karrierjébe, mint a magánéletébe, viszont a család is fontos szerepet játszik az életében.

Sokat dolgozik, néha elveszti az időérzékét, és figyelmen kívül hagyja a fáradtság jeleit. Ebben az időszakban jó lenne, ha jobban figyelne az egészségére. Kritikussága és perfekcionizmusa hosszú távon akár problémákat is okozhat.

A Szűz hónap az öröm és az új kezdetek ideje, koncentráljuk energiáinkat most a pozitív tervek megfogalmazására.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek