Az emberiséget mindig is érdekelték a világ sötét és misztikus elemei. Az átkok és az életünkre gyakorolt ​​rossz hatások valósak lehetnek, de ne aggódj, vannak módszerek, amikkel megvédheted magadat ezektől.

Ahhoz, hogy megértsük, hogy hatnak az átkok az életünkben, előbb meg kell értenünk, hogy működik az egyetemes energia. Ez az az energia, ami körülvesz bennünket, ami megtalálható minden élőlényben és élettelen tárgyban ezen a bolygón és más dimenziókban egyaránt. Ez az, ami összekapcsol bennünket egymással és a Földdel. Ezenkívül ez az energia tart minket kapcsolatban önmagunkkal is.

Amikor ez a létfontosságú energia kiegyensúlyozott és pozitívan működik az életünkben, lehetővé teszi számunkra, hogy valódi sikereket érjünk el. Ugyanakkor, ha nincs egyensúlyban, vagy negatív iránya van, komoly pusztítást is okozhat. A negativitás tönkreteheti a kapcsolatainkat, az önbizalmunkat, és akár fizikai egészségi problémákat is okozhat. Semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni!

Amikor valaki megátkoz, valójában ezt az energiát befolyásolja

Ugyanúgy, ahogy te száműzheted a negatív energiát, és pozitív energiát vonzhatsz be az életedbe, mások felhasználhatják ezt az energiát ellened. Amikor valaki a te energiádra irányítja a figyelmét, befolyásolhatja azt valamilyen irányban.

A lelki gyógyítók gyakran használják ezt az erőt, hogy boldogságot, egyensúlyt és harmóniát hozzanak az emberek életébe. Arra törekszenek, hogy száműzzék a negativitást, és pozitív hatással legyenek az egyén életének energiáira.

A sötétség és a negativitás felkarolása megnyitja az ajtót ennek az életenergiának a rossz oldala felé

Ha valaki kifejezetten negatív energiát irányít feléd, és rosszat kíván neked, akkor balszerencsét hozhat az életedbe.

Úgy tűnhet, hogy efelett neked nincs hatalmad, de ez nem így van! Ha negatív energia jeleit érzékeled az életedben, beleértve a túlzott kritikát és panaszokat, a szorongás vagy depresszió érzését vagy a kapcsolati nehézségeket, akkor itt az ideje, hogy tegyél valamit ellene. Az átoktól való megszabadulás kulcsa, hogy száműzd az életedből a negatív energiát.

Íme néhány hatékony módszer a negatív energia felszabadítására:

1. Égess fehér zsályát

A fehér zsálya égetésének módszerét régóta alkalmazzák, hogy megtisztítsanak egy teret a negatív energiáktól. Miután meggyújtod, haladj át a házon az óramutató járásával megegyező irányban, a bejárati ajtótól kiindulva.

Oszlasd el a füstöt az egész helyiségben, különös figyelmet fordítva a sötét sarkokra, vagy zárt, rejtett zugokra, például szekrényekre, pincékre, garázsokra.

2. Teremts harmóniát a gondolataidban

Lehetséges, hogy az eredeti negatív energiahullám külső forrásból származik, de a saját negativitásod súlyosbíthatja a problémát.

Szabadulj meg a negatív gondolatoktól, és összpontosíts inkább a pozitív gondolatok erejére. Írj le pozitív gondolatokat, amelyek azt írják le, milyen irányba szeretnéd fejleszteni az életedet, és mond ki ezeket hangosan a tükör előtt minden reggel.

3. Lomtalanítsd az otthonodat

Ha rendetlenség van az otthonodban, az megakadályozhatja az energia szabad áramlását. A feléd irányított negatív energia megreked, miközben a pozitív energia nem jut be a térbe.

Szánj rá egy kis időt, hogy megszabadulj azoktól a dolgoktól, amikre már nincs szükséged. Vizsgáld meg alaposan, hogy áramlik az energia a ház minden egyes helyiségében, és ha szükséges, rendezd át a bútorokat is, hogy elősegítsd ezt az áramlást.

Használd a reikit, prána nadit, hogy megszabadulj a negatív energiáktól.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.