Több mint egy hete végre beköszöntött a téli napforduló időpontja, ami nem csak azt jelenti, hogy végre nyúlni fognak a nappalok, hanem azt is, hogy remek időszak elé nézzünk. A téli napforduló utáni hetek tele vannak izgalmas változásokkal, de egyesek számára sokkal többet is tartogat ez a periódus.

Ha már pár napja úgy érzed, mintha valami mocorogna benned és nem hagyna nyugodni, akkor igazán bimbózó időszakot élsz. Végre képes leszel időt szakítani arra, hogy többet foglalkozz önmagaddal, és hogy rájöjj, milyen fajta változásra van szükséged.

Ahogyan említettem, vannak, akiknek ez az időszak sokkal többet kínál, mint az átlagnak, így idén a téli napforduló igazi haszonélvezői a következő csillagjegyek szülöttjei:

1. Kos

Ez a napforduló végre rávett arra, hogy megtegyél egy nagy lépést. Míg régebb kétségek gyötörtek, a napforduló energiái elhozták a változtatás lehetőségét. Az előtted lévő lehetőségek csak rád várnak, csupán annyi a dolgot, hogy lépj.

2. Bika

A téli napforduló végre megértette veled, hogy csak azokat az embereket helyezd a prioritásaid közé, akik igazán számítanak. Törődj minél többet az igaz barátaiddal, és aki kicsit is rossz szemmel nézi a sikereidet, hagyd a hátad mögött.

3. Ikrek

A téli napforduló igazi kihívások elé állít, de nem kell rögtön rosszra gondolni. Végre rájössz, hogy az ahol te most épp tartasz, az nem jó, és lépésre szánod el magad. Végre az idő is tökéletessé válik ahhoz, hogy egy sokkal magasabb szintre juss a fejlődésed létráján.

4. Szűz

A téli napforduló ráébresztett, hogy miben leled az igazi motivációt, ami nap mint nap erőt ad ahhoz, hogy felkelj és elvégezd a feladataidat. Idáig sokszor érezhetted úgy, hogy itt az ideje feladni, de most konkrét tervekkel menetelsz előre.

5. Bak

A téli napforduló remek emlékeztetőül szolgált számodra azzal kapcsolatban, hogy te is csak egy ember vagy, mint ahogy mindenki más is. Az elkövetett hibáidat már kijavítani nem tudod, de tehetsz arról, hogy ne befolyásolják a jelenedet. Az önszeretet elengedhetetlen lesz számodra a napokban!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.