HoroszkópEz a 6 csillagjegy jól figyeljen, mert a hátráló Merkúr ereje most...

Ez a 6 csillagjegy jól figyeljen, mert a hátráló Merkúr ereje most felkavarja az állóvizet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha időközönként úgy érzed, hogy az életed kezd kicsúszni a kezeid közül, és hirtelen minden problémád fokozódik, az is lehet, hogy egyetlen egy bolygó áll mindennek a hátterében. 2018 július 26-a és augusztus 19-e között a Merkúr „visszavonulót fúj”, és ez a bolygómozgás káoszt, félreértéseket és összezavarodást okoz.

Ez a 6 csillagjegy jól figyeljen, mert a hátráló Merkúr ereje most felkavarja az állóvizet!

A Merkúrnak ezen tevékenysége szinte mindenkire kihat, viszont vannak olyan csillagjegyek, melyek szülötteire különösen nagy hatással van. A következő 6 csillagjegy a következő pár hétben különösen figyeljen oda önmagára, mert feszültségből, nézeteltérésekből nem lesz hiány!

Vízöntő

Akár a közvetlen környezetedben éljen, vagy csak egy idegen legyen az utcán, a Vízöntőkkel való kapcsolattartás ebben az időszakban különösen frusztráló lesz. Hiába próbálkozol, hogy minél kellemesebbé tedd a mindennapjaikat, nem lesznek vevők az erőfeszítéseidre. Ajánlott számunkra, hogy ezalatt az időszak alatt mégiscsak használják ki mások jó szándékát, mert a következő Merkúr visszavonulásánál szükségük lesz a most szerzett tapasztalataikra!

Mérleg

A Mérlegeknek általában sikerül még ilyen időszakokban is vigyázni a szájukra, de most nem fog menni! Most ami a szívükön, az a szájukon, és ezzel a magatartással sokakat megbántanak. Ezért, mielőtt beszélnél, képzeld magad a másik cipőjébe, hogy neked ez hogyan esne? Nehéz feladat, de le kell győznöd a felgyülemlett agressziót és stresszt.

Szűz

A Szüzek nagyon óvatos emberek, akik mindig minden agyonelemeznek, mielőtt cselekednének, mindemellett nagyon kitartóak és szorgosak a munkájuk terén is, ám a mostani bolygómozgás alatt mintha kicserélnék őket. Motiválatlanná és lustává válnak, ami hangulatukra is kihat, ezért fontos, hogy ebben az időszakban szelektáljanak az életükben, és csak arra koncentráljanak majd, amit igazán fontosnak tartanak.

Oroszlán

Az Oroszlán számára cseppet sem kedvező, hogy a Merkúr visszavonulása pont az ő csillagjegyében történik. Az Oroszlán szinte az élet minden területén egy biztos pont mások életében – tőle lehet útmutatást, tanácsokat kérni, sokszor irányító pozíciót tölt be, aminek terhei most fognak kicsúcsosodni. A nyomás alatt most kicsit megroppannak az Oroszlánok, ezért ajánlott visszavonulniuk a figyelem középpontjából.

Rák

Természetüknél fogva a Rákok sokkal érzékenyebbek érzelmileg, mint más csillagjegyek szülöttei. A bolygómozgás most azonban tovább erősíti ezt az érzékenységet és olyan érzelmeik is felszínre törhetnek, melyeket rég elfojtottak magukban. Kritikus időszak lesz ez az életükben, sok dolgot nem lesznek képesek tisztán látni, de nem kiengedniük a kezükből az irányítást.

Ikrek

Az Ikrek számára a kommunikáció sosem jelentett problémát – tulajdonképpen egész életüket a kommunikációs képességeiknek köszönhetik, ám ha most nem vigyáznak, könnyedén szétzúzhatják mindazt, amit elértek. Mivel az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, most kicsit magukra maradnak, ezért fokozottabban figyelniük kell minden egyes megnyilatkozásukra. Ha úgy éreznék, hogy szünetre van szükségük, meg kell állni, mély levegőt kell venni és átgondolva okosan kell válaszolni az elkövetkezendő hetekben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek