Ezek a legérzékibb női csillagjegyek!

Bármelyik férfi fejét képesek elcsavarni, de tulajdonképp nem is kell semmit csináljanak, hiszen csak rájuk kell nézni, és máris a hálójukba kerül a leghűségesebb férfi is. Igen nagy vonzerővel és érzéki kisugárzással rendelkeznek az alábbi csillagjegyek!

Oroszlán

Nagyon romantikus, de sokszor kissé már túllépi a határokat és akár közönségességbe is átcsaphat. Ha meghódította a partnerét, hajlamos arra, hogy ellustuljon, és kikéri magának, hogy mindenki az ő kívánságát lesse. Királynőnek érzi magát, és tisztában van vele, hogy mágikus kisugárzással rendelkezik.

Vízöntő

A hálószobában semmi panasz nem lehet a Vízöntő hölgyre, hiszen igen élénk fantáziával rendelkezik. Imád hódítani, azzal töltekezik, ha látja, hogy álmai férfija a lába előtt hever. Fontos számára, hogy megforduljanak a férfiak az utcán utána.

Szűz

Nagyon fontos számára a testi kontaktus, és igencsak magas elvárásokat állít fel az ideális férfival szemben. Nehéz számára megfelelni, de ha egyszer valaki beleszeretett, nehezen tud szabadulni a vonzásköréből. Egyszerre lehengerlő, figyelmes romantikus és szenvedélyes.

Mérleg

Leginkább humorával veszi le a lábukról a férfiakat. Nagy hangsúlyt fektet az intimitásra és az érzékiségre, ha ez a két tulajdonság nincs meg egy férfiban, nem is áll szóba vele. Nagyon vonzó a külső megjelenése, első pillanattól kezdve bárkit levesz a lábáról.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.