Nem csak a víz jegyek szülöttei lehetnek érzékenyek, és az sem igaz, hogy ők mindig érzékenyek és könnyen lenyűgözhetők lennének. Mások is rendelkezhetnek meglepően sok empátiával és együttérzéssel.

Az érzékenység nem feltétlenül hátrányos tulajdonság. Sőt, kifejezetten előny is lehet, hiszen azt jelenti, hogy könnyebben megérted mások nézőpontját, jobban tudsz velük kommunikálni, és helyesebben tudsz cselekedni. Ezért igazán szerencsésnek mondhatod magadat, ha az alábbi négy csillagjegy egyikében születtél.

A négyből kettő talán nem is fog meglepni, szinte elvárható, hogy ez a két szuper-intuitív jegy rajta legyen ezen a listán, a másik kettő azonban okozhat meglepetést.

Halak

Ez a legérzékenyebb csillagjegy mindközül. A Halak szülöttei rendkívül intuitív személyiségek, szeretik a francia romantikus filmeket, amelyeket egy pohár fehér borral a kezükben élveznek igazán. Asztrológiai szempontból ez a jegy az utolsó, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kevesebbet számítana. Ez a csillagjegy egyesíti magában a víz és föld jegyek kedvességét, valamint a tűz és levegő jegyek erejét.

Rák

A Rákok rendkívül szelídek, mindaddig, amíg az ő oldalukon állsz, és szeretnek gondoskodni másokról. Érzékenyek, intuitívak, és ösztönösen megérzik, mire van szükségük a szeretteiknek. Mindig lesz számodra egy jó tanácsuk, és mindig készek segíteni, ha szükséged van rá, ugyanakkor nagyon könnyen megbántódnak, ezért nagyobb figyelmet igényelnek a környezetüktől.

Mérleg

A Mérleg szülötteit nem mindig tartják érzékeny lelkeknek. Első pillantásra hidegnek és távolságtartónak tűnhetnek, de valójában nagyon sok kedvesség és gyöngédség rejlik bennük, amit azok számára tartogatnak, akik előtt úgy érzik, őszintén megnyílhatnak.

Különös figyelmet fordítanak azoknak az igényeire, a kiknek a legkevesebb szerencse jutott az életben, ezért a Mérleg szülöttei alkalmasak rá, hogy hatalmas változásokat hozzanak a világban.

Vízöntő

Kevesen várnák, hogy a Vízöntő az érzékeny jegyek sorába tartozzon, mivel nem bocsát ki olyan gyöngéd rezgéseket, mint a Halak vagy a Rák. A Vízöntők hajlamosak érzelmi szempontból falat emelni önmaguk és a külvilág közé, hogy biztonságban érezzék magukat.

A Halaktól és a Ráktól eltérőn, amelyek a csillagjegyükben szereplő állatok szimbolikája szerint kénytelenek a vízben élni, a Vízöntő, ami hordozza a vizet, a személyiségjeleit is könnyebben viseli és irányítja.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.