2021 végéig fontos változások lépnek ennek a 4 csillagjegynek az életébe!

Ez a 4 csillagjegy fontos változásokkal szembesül a 2021-es év végéig!

Az Univerzum azt szeretné, ha az év végéig az alábbi csillagjegyek tudatosan megváltoztatnák az életüket. Minden változás, bármennyire is nehéz, de fejlődést eredményez!

Kos: add fel a negatív gondolkodást!

Csak akkor tartasz egy emberi kapcsolatot izgalmasnak és szenvedélyesnek, ha elegendő vita, kihívás és egymásnak feszülés van benne. Nem engeded be azokat az embereket az életedbe, akik őszintén közelítenek feléd, mert egyszerűen nem tudod elhinni, hogy szerethető vagy.

Az év végén érdemes lenne feladni a kis veszélyes játékaidat, tedd feljebb a mércét, és csak olyan kapcsolatba menj bele, ami nem okoz szenvedést.

Mérleg: helyezd magad az első helyre!

Légy egy kicsit önzőbb, és helyezd magad az első helyre, ez a következő időszak legnagyobb kihívása számodra. Összpontosíts a saját boldogságodra, ne mindig a mások életével foglalkozz.

Ha valakivel csak sajnálatból vagy együtt, az még nem jelenti azt, hogy boldog is tudsz lenni mellette. Inkább add meg neki a szabadságot, amire neki is ugyanilyen szüksége van, és add át magad az önfeledt, szárnyaló és kreatív szabadságnak. Fektesd az energiát saját magadba, térképezd fel, hogy mi az, amire igazán szüksége van a szívednek.

Nyilas: engedd magadhoz közelebb az embereket!

Lehet, hogy csalódások értek a múltban, de ne taszítsd el magadtól az embereket. Nem egyforma minden ember, nem mindenki akar szenvedést okozni neked. Rombold le a falakat, amit a szíved köré építettél, légy egy kicsit sebezhetőbb, hogy újra boldog lehess.

Lépj ki a saját érzelmi börtönödből, tárd ki a szíved, és fogadd be azt, akit neked szánt a Sors.

Halak: engedd el azokat az embereket, akik nem érdemelnek meg!

Ha valaki nem bánik veled ugyanolyan tisztelettel, mint te vele, akkor engedd el. Egy kapcsolat két ember munkája, ha úgy érzed, hogy sokkal többet fektetsz bele, mint a párod, akkor itt az ideje, hogy elgondolkozz azon, hogyan tovább.

Nem a te feladatod, hogy felhívd magadra a figyelmet, hogy tudasd, értékes és szerethető vagy. Ha valaki nem törődik veled, az nem biztos, hogy a te hibád. Az év végén jobb, ha búcsút intesz az egyoldalú kapcsolatoknak, és több energiát fektetsz saját magadba.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.