Határozott és erős csillagjegyek! Soha ne állj az útjukba!

Mindenki egy olyan barátra vágyik, aki segítőkész, kedves, mindig ott van baj esetén, céltudatos, de mégis elfogadja a másik fél döntését is. Létezik egyáltalán ilyen ember? Az alábbi csillagjegyek nagyon erős személyiségek, érdemes velük barátkozni, de van, amikor kissé háttérbe szorítanak.

Oroszlán

Sokan szeretnének olyanok lenni, mint egy Oroszlán csillagjegyű személy. Kitartó, céltudatos, számára nem léteznek akadályok, amit elképzelt, azt meg is valósítja. Igen erős személyiséggel rendelkezik, de sokszor a sikeressége, és céltudatossága átcsap önzésbe, és olyankor senkire sincs tekintettel.

Nyilas

Ha észreveszed, hogy túlságosan csendes és visszahúzódó, akkor azt jelenti, hogy gyűjti az információkat, elemez, és terveket sző. Ilyenkor jobb egy kicsit vigyázni vele, mert, ha nem egyezik az célotok, akkor képes átgázolni rajtad, bármi áron is. Mindent százszor átgondol, mielőtt cselekedne, nagyon jó ötletei és pontosan kikidolgozott tervei vannak.

Bika

Nagyon makacs személyiség, és hajlamos félreértelmezni a dolgokat. Ha valamit bevesz a fejébe, akkor nehezen győzöd meg az ellenkezőjéről. Önfejűségéből kifolyólag számos konfliktus keletkezik körülötte, és sajnos soha nem képes arra, hogy beismerje, hogy hibázott. Mindig számontartja, hogy ki az, aki segített neki valamiben, de akinek nem tartozik, annak soha nem fog csak úgy önzetlenül segítséget nyújtani.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.