Az asztrológiában minden egyes csillagnak, bolygónak megvan a sajátos hatása, így folytonos elemzés árán értesülhetünk a ránk váró hatásokról. Szerencsére már többet nem kell várnunk a 2020-as évre vonatkozó előretekintésekre, ugyanis nagyjából kikristályosodni látszik a kép, amely megmutatja milyen lesz a jövő év minden egyes csillagjegy számára.

A 2020-as évben többnyire a Jupiterre kell koncentrálnunk, még 2019. december 3-án a Bak jegyébe lép, és ott is állomásozik egészen két éven keresztül. A Jupiter az öröm, a jószerencse és a kiteljesedés bolygója. A Bakba lépő Jupiter kijózanít és komollyá tesz, így 2020-ban sokkal megfontoltabbak és előrelátóbbak leszünk, mint valaha.

De kik is lesznek a 2020-as év igazi nyertesei? Kiknek fog leginkább kedvezni az újév?

Nézzük is melyik lesz a 3 legszerencsésebb csillagjegy, majd szót ejtünk a többi csillagjegyről is.

Az első legszerencsésebb csillagjegy a Bak

Nem is meglepő, hiszen a Jupiter ebben a csillagjegyben fog a legtöbb ideig állomásozni. Olyannyira jó év elé néz a Bak, hogy még azt is meg merjük kockáztatni hogy élete legjobb időszaka elé néz. A legérettebb és legszebb gyümölcsök hullnak az öledbe, így végre élvezheted a sokéves munkád eredményét. Minden erőfeszítésed most kifizetődni látszik, így 2020-ban nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni a jutalmat.

A második legszerencsésebb csillagjegy a Szűz

A Szüzek életének minden területén siker várható, de a legszembetűnőbb előrelépés az anyagiak terén fog történni. Ha valami újba szeretnél fektetni, ne gondold át kétszer, hanem cselekedj. Most félelem nélkül vághatsz bele az újba, mert a szerencse melléd szegődik.

A harmadik legszerencsésebb csillagjegy a Bika

A Bika is igencsak sikeres év elé néz, habár a kezdeti szakasz nem lesz egyszerű számára, mivel az Uránusz éreztetni fogja hatását a mindennapi életében. Ez kezdeti frusztrációt szül, de ahogy belelendülünk az évbe, úgy kerülnek helyre a dolgok. Ne aggódj a változások miatt, mert a Jupiter és a Szaturnusz is azon lesz, hogy támogasson. 2020-ban végre rád talál a szerelem és végre elrugaszkodhatsz a rózsaszín fellegekbe.

A negyedik legszerencsésebb csillagjegy a Halak

Végre igazán bátor leszel nyitni az új felé, és akár a gyermekáldás is rád köszönhet. A munkádban végre inspirációra lelsz, és úgy érzed, hogy az életed végre sínre került.

Az ötödik legszerencsésebb csillagjegy a Skorpió

Végre megszabadulhatsz a korlátoktól és a 2020-as évben csupa jó dologra szentelheted a figyelmed: új hobbi, új tapasztalatok. Mások számára is támogató energiákkal ruház fel az újév.

A hatodik legszerencsésebb csillagjegy a Nyilas

A következő időszak kitűnő lehetőséget kínál arra, hogy megszabadulj a régóta cipelt terhektől. Végre megtisztíthatod az életed csak légy türelemmel.

A hetedik legszerencsésebb csillagjegy az Oroszlán

Az Oroszlánok telis-tele lesznek életerővel, és elszántan hajtanak az álmaikért ebben az évben. Ugyanakkor nagyon érzékenyen fogsz reagálni a világ dolgaira így sokszor vissza fogsz vonulni a csigaházadba.

A nyolcadik legszerencsésebb csillagjegy a Vízöntő

Ez lesz számodra az az év, amikor a kétségeid végre megszűnnek. 2020-ban végre a kreativitásod csúcsán leszel, és végre kihozhatod magadból a legjobbat, amire már nem csak te vágytál oly rég, hanem szeretteid, kollégáid is.

A kilencedik legszerencsésebb csillagjegy az Ikrek

Ebben az évben békét kell teremts magad számára. Ha valami túl gyors lesz számodra, akkor lassíts le.

A tizedik legszerencsésebb csillagjegy a Kos

2020 az egyensúly éve lesz számodra. Habár eléggé ambiciózus vagy, mindent realisztikusan fogsz látni és tisztában leszel a képességeiddel illetve gyengeségeiddel.

A tizenegyedik legszerencsésebb csillagjegy az Mérleg

Ebben az évben az öröm megtalálásán kell dolgozz. Kevesebb teher és felelősség vár rád 2020-ban, így jut időd a feltöltődésre és a megújulásra.

A tizenkettedik legszerencsésebb csillagjegy a Rák

A 2020-ra vonatkozó asztrológiai előrejelzések szerint előrelépés fog történni a szerelmi életedben. A lehetőségek megragadásától függ, hogy a karrieredben is előrébb léphetsz-e, ez már rajtad múlik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.