HoroszkópEz a 3 csillagjegy fog legjobban profitálni az őszi napéjegyenlőség alkalmával!

Ez a 3 csillagjegy fog legjobban profitálni az őszi napéjegyenlőség alkalmával!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egyre “beljebb” kerülünk szeptemberben, ami az ősz egyértelmű beköszöntét jelenti. Szeptember 22-én van a napéjegyenlőség, amikor a nappal és az éjszaka egyforma hosszúságú, majd azt követően rövidebbek lesznek a nappalok és hosszabbak az éjszakák.

Ez a 3 csillagjegy fog legjobban profitálni az őszi napéjegyenlőség alkalmával!

Az őszi napéjegyenlőség egy energiaváltozás időpontja, ugyanis ekkor kerül sor a nyár folyamán elültetett vágyak, álmok megvalósításának a “learatására”, “betakarítására”. Ebben most 3 csillagjegy fog jeleskedni, akik hálásak és büszkék lehetnek mindarra, amit ez idáig megvalósítottak, elértek.

1. Mérleg

A Mérleg csillagjegyűek számára az őszi napéjegyenlőség csodás napokat fog eredményezni. Elégedettség, teljesség, lelki nyugalom fogja jellemezni az életüket, és számos sikerre, örömteli pillanatra is számíthatnak. A Nap a Mérleg jegyébe lép, így erősítve az említett jegy szülötteit arra, hogy legyenek büszkék a sikereikre, mert nagyon sokat fejlődtek az elmúlt hónapok során, ami az önbizalmuk emelkedését is eredményezi majd.

2. Skorpió

A Skorpiók számára most egy intenzív periódus következik, ami a romantikát, az érzelmeket, a szenvedélyt, az érzelmeket illeti. A következő napokban, hetekben nem csak a párjukhoz fognak jobban, szorosabban kötődni, hanem a önmagukhoz is. A csillagok azt üzenik a Skorpiók számára, hogy legyenek büszkék magukra, mert amit megvalósítottak, elértek, az igenis nagy dolog.

3. Halak

A Halak csillagjegyben született személyek álmai most már kézzelfogható valóságközeli állapotba kerülnek, ezért legyenek büszkék magukra. Most megtapasztalhatják azt, milyen érzés az, mikor mélyebb kapcsolatba kerülnek önmagukkal. Most tisztában vannak azzal, hogy mire vágynak az életedben, és ennek pozitív hatásai leginkább szeptember 24 után fognak érződni. Ekkor ismét erejük és bátorságuk teljében lesznek, és az Univerzum megerősíti majd őket abban, hogy jó úton vannak, amely elvezet a siker kapujáig, amelyen majd csak be kell lépniük.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek