KoktélA nő évekig tartó próbálkozás után "csodababát" hoz a világra, 2 évvel...

A nő évekig tartó próbálkozás után “csodababát” hoz a világra, 2 évvel később négyesikrekkel lett terhes

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hosszú évek próbálkozásai után ez a hölgy végre teherbe esett, és első kislányát hordhatta a szíve alatt. Két évvel később a pár ismét próbálkozott, ám az első ultrahangos felvételeken olyan meglepetésre bukkantak, amelyre sem ő, sem a férje nem számítottak volna.

Natalie Maree és férje, Kahn Roebourne-ben laknak Ausztrália nyugati részén és még a 2013-as esküvőjük után úgy döntöttek, hogy családot alapítanak. Két év telt el úgy, hogy nem köszöntött be a gyermekáldás a fiatal pár életébe, így szakértői segítségért folyamodtak.

Kiderült, hogy a hölgy anovulációval küzd, amelyet másképp úgy ismerhetünk, mint a megmagyarázhatatlan meddőség jelensége. A megdöbbentő diagnózis ellenére a pár azonban nem adta fel a harcot és tovább próbálkoztak.

Fotó: Natalie Maree/Instagram

A csoda

2018 során aztán beköszöntött az életükbe a csoda az első kislányuk személyében, akit Kianának neveztek el. Natalie és Kahn boldogsága nem is lehetett volna szárnyalóbb abban az időszakban, aztán az idő múlásával egyre inkább úgy érezték, hogy nem szeretnék, ha elsőszülött kislányuk egyedül maradna az életben, eldöntötték, hogy egy testvért szeretnének, hadd bővüljön a család.

Ismét hosszas várakozás előzte meg azt a reggelt, amikor Natalie súlyos rosszulléttel ébredt, majd a tesztek eredményei ismét megdöbbentették a párt: Natalie ismét gyereket vár.

A legnagyobb meglepetés

A 7 hetes vizsgálat során Natalie-nál két petezsákot vettek észre a szakemberek, így elsőre azt hitték, hogy ikrekkel várandós, ám a további vizsgálatok során kiderült, hogy ennél sokkal többről van szó.

Fotó: Natalie Maree/Instagram

Az orvos négy ujját emelte a magasba az ultrahangvizsgálat során és Natalie ekkor már érezte, hogy mivel állnak szemben: négyes ikrekkel lett várandós.

Kockázatos terhesség

A pár első megdöbbenése után az izgalom és a féktelen öröm kezdte átjárni a kis családot, ám ennek hamar vége szakadt, amikor is az orvosok a legrosszabbra is felkészítették a kismamát és férjét. Mivel négyes ikerterhességről van szó, súlyos kockázati tényezőkkel álltak szemben.

A párnak felajánlották az orvosok, hogy beavatkozás révén megpróbálnak eltávolítani néhány petezsákot a nagyobb biztonság érdekében, de Natalie úgy érezte, hogy csakis a 4 kis csöppséggel lehetne teljes az életük.

Fotó: Natalie Maree/Instagram

A csodák csodái

Aztán 2020. július 21-én, az akkor 34 hetes terhes Natalie császármetszés útján hozta világra a négyesikreit: egy fiúval és három lánnyal bővült a család. Maioha Kahn 2,3 kg-val, Frankee Gene, 1,92 kg-val, Marley Rose 2,2 kg-val míg Maddison Grace 2,1 kg-val látta meg a napvilágot.

Natalie azóta is a legédesebb teherként éli meg a kis csöppségek gondozását.

„Kimerültek vagyunk, de a végtelenségig tele hálával és boldogsággal” – nyilatkozta.

Fotó: Natalie Maree/Instagram

Az anyuka azóta „Kiki and the Quads” néven indított Instagram-oldalán osztja meg a családjuk nem mindennapi pillanatait, ahol beleleshetünk, hogy milyen is lehet az élet ennyi gyerekkel.

Tippeket, tanácsokat is megoszt az őt követőkkel, hiszen ha valaki, akkor Natalie tudja, hogy hogyan érdemes beosztani az időt 5 gyerek mellett.

Fotó: Natalie Maree/Instagram

A közönség egyszerűen imádja

Azóta az oldalának 38.000 követője lett, akik folyamatosan támogatják a párt. A gyereknevelési tanácsok mellett Natalie az egészséges életmódra, a rendszeres testmozgásra is buzdítja követőit. Olyan elszántság és életerő fakad a párból, amely szinte bármilyen csatornán áthatol és eljut azokhoz, akiknek csak egy kis inspirációra van szükségük a mindennapokhoz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek