Napi LikeÉszrevették, hogy valami úszik a vízzel telt gödörben. Ami ezután történt csodálatos!

Észrevették, hogy valami úszik a vízzel telt gödörben. Ami ezután történt csodálatos!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az elhagyatott csatornák, vízzel feltelt mélyedések, gödrök nemcsak emberre, hanem állatra is egyaránt veszélyt jelentenek. Ebben az elismerést érdemlő videóban egy fiatal kiskutya került bajba.

mely-godor

A kétségbeesett kutyus utolsó erejével, zilálva próbált menekülni és kiutat találni egy mély szennygödörből. Nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg a lehetőség, hogy megmentsen egy bajba került állatot. És amíg egyesek kínozzák az állatokat, mint például ezt az elefántot, addig mások mentik őket.

Az indiai Gnapat egy pillanatig sem gondolkodott, amikor meglátta a vízben vergődő kutyát. Vett egy erős kötelet és értesítette a barátait. Ennek a kis indiai falunak a lakói egy emberként cselekedtek, amikor megtudták, hogy a kiskutyus életveszélyben van.

Gnapat a társai segítségével leereszkedett a mély gödörbe és kiemelte az életveszélybe került állatot, akinek a tekintetében ott volt a hála. Végre ismerjük fel, hogy az állatok is képesek érezni, nekik is lelkük van! Amikor a cél közös és sok jóember segítőszándékkal gyűl össze, akkor megtörténnek a hétköznapok apró csodái. Mondhatnánk nem nagy dolog, de mégis az üzenete, ha lelked érzékeny rá üzenete elér a szívedig.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek