LélektárErre a 2 csillagjegyre lesz a legnagyobb hatással az április 20-i napfogyatkozás

Erre a 2 csillagjegyre lesz a legnagyobb hatással az április 20-i napfogyatkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A napfogyatkozások nem múlnak el nyomtalanul, bizonyos változásokat, visszhangokat idéznek elő a lelkünkben, és valamilyen szinten minden csillagjegyre hatással vannak. Van azonban két csillagjegy, amelyekre különösen nagy hatással lesz ez a mostani csillagászati jelenség, sőt, jelentős változásokat eredményezhet a sorsukban.

2015 óta nem volt egyszerre újhold és napfogyatkozás a Kos jegyében, így 2023. április 20-án érdemes különösen odafigyelnünk erre a jelenségre. Ez a közelgő napfogyatkozás a fogyatkozások új ciklusát nyitja meg, és ez a ciklus 2 évig tart majd.

Asztrológiai szempontból az április 20-i napfogyatkozás a cselekvés erőteljes, tagadhatatlan energiájával érkezik, amikor olyan célokat kell keresnünk, amelyekről úgy érezzük, teljessé tesznek, értelmet adnak az életünknek, és arra ösztönöznek, hogy meggyújtsuk a belső tüzeket, amelyek megvilágítják a saját életutunkat.

Bármi is gyújtja meg bennünk ezt a tüzet, ami tiszta ragyogásra késztet bennünket, azt mindenképpen tiszteletben kell tartanunk ebben az időszakban. Ugyanakkor most energikusabbak, motiváltabbak és elszántabbak vagyunk, mint valaha.

Bár a napfogyatkozás bizonyos fokig minden csillagjegy szülötteire hatással lesz, van két jegy, akiknek a sorsát jelentősen, mondhatni drasztikusan befolyásolhatja.

Kos

Mivel a napfogyatkozás éppen ebben a jegyben történik, a Kos szülöttei érzik át a legmélyebben a jelenség hatását, és azt tapasztalhatják, hogy a sorsuk hihetetlen sebességgel teljesül be.

Nagyon valószínű, hogy olyan igazságok tárulnak fel előttük, amelyek drámai módon megváltoztatják a gondolkodásmódjukat, vagy arra késztetik őket, hogy az első sokk elmúltával teljesen átalakítsák az életüket.

Most nagyon is valószínű, hogy változások következnek be a szakmai vagy a magánéletükben, és ezek nyomasztónak tűnhetnek, egyszerre lesznek félelmetesek és izgalmasak. De amint legyőzik saját árnyékaikat, megtanulnak cselekedni, és közben megőrzik önbizalmukat és a hitüket, azt látják majd, hogy minden a helyére kerül. Ugyanakkor a Jupiterrel való együttállás is boldogságot és bőséget hoz a számukra.

A jegy szülöttei közül sokan megszabadulnak a kötöttségeiktől ebben az időszakban, bizonyos érzelmektől, traumáktól, dolgoktól vagy emberektől, és sikerül legyőzniük néhány félelmüket és kétségüket. A Kosok rengeteget dolgoznak a saját identitásukon, hogy meghatározzák, kik is ők valójában.

Ebben az időszakban hitelesebben nyilvánulhatnak meg, levetik az álarcokat, és megmutatják az igazi arcukat a világnak, még akkor is, ha ehhez gyakran teljesen más megközelítésre van szükségük.

A Kosok most nem ismernek lehetetlent, és azok, akik eddig a tétlenség, passzivitás fázisában voltak, vagy egyszerűen elkényelmesedtek egy adott élethelyzetben, ami már nem szolgálta a javukat, most felébrednek, és végrehajtanak néhány olyan változtatást, ami hosszú távon hatással lehet az életükre.

Egyesek számára ezek a változások radikálisak lehetnek, és hosszú távú visszhanggal bírnak, míg mások esetében finomabb, visszafogottabb szinten mennek végbe. Lehet, hogy pillanatnyilag nem tűnik számukra jelentős dolognak, de ez az első lépés egy külső átalakulásokkal teli ciklus felé. A kerekek már mozgásba lendültek.

Rák

A Rákok számára ez a napfogyatkozás nem múlik el nyomtalanul, erősen befolyásolja az életüket és a másokkal való kapcsolataikat, különös tekintettel a szerelmi életükre. A jegy szülöttei ebben az időszakban sokkal tudatosabbakká válnak mindazzal kapcsolatban, ami az életükben történik, legyen az akár jó, akár rossz, és készen állnak rá, hogy elszakadjanak minden olyan szokástól vagy kapcsolattól, ami megfosztja a lelküket természetes fényétől.

Nagyon is valószínű, hogy csodálatos átalakulás megy végbe az életükben a következő hetekben, újjászületnek saját hamvaikból, és elérik a tudatosság magasabb szintjeit.

A Rákok nem adják fel, küzdenek az álmaikért, és az újabb lehetőségek valósággal a lábaik előtt hevernek, mintegy a sors akaratából. Megerősödnek, úgy érzik, hogy visszakapják az erejüket, és könnyebb szívvel engedik el mindazt, ami nincs összhangban a lelkükkel, elszakadnak mindattól, ami zűrzavart, káoszt jelent az életükben, és megtanulnak békében, nyugalomban, a szívük mélyéről élni.

Bár szóba jöhetnek bizonyos karmikus események, így például néhány fejezet lezárása – akár a szerelemben, akár a karrierben, amik talán előre láthatók, de szükségesek és gyógyító hatásúak – ez most mégis az új fejezetek és a mesés kezdetek időszaka.

Ugyanakkor az április 20-i napfogyatkozás megvilágítja és aktiválja a Rák 10. házát, és sok helyzetben új szakmai utakról, néhány olyan készség fejlesztéséről lehet szó, amik a jegy szülötteinek vezetői képességére vonatkoznak, és a csillagok most lendületet adnak, hogy megtalálják valódi céljaikat, azt, amivel igazán szeretnének foglalkozni.

Ami a karrierjüket illeti, újból önmagukra találhatnak, beteljesíthetik a sorsukat, mintegy jelet kapnak az Univerzumtól, hogy szabadabbá, függetlenebbé váljanak, megszabaduljanak a félelmeiktől, vagy azoktól a láthatatlan kötelékektől, amik eddig visszatartották őket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek