LélektárHibrid napfogyatkozás 2023. április 20-án: Legyőzzük a karmát, és elültetjük lelkünkbe a...

Hibrid napfogyatkozás 2023. április 20-án: Legyőzzük a karmát, és elültetjük lelkünkbe a remény magját, amiből valami csodálatos dolog teremhet

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023. április 20-án kerül sor az év első napfogyatkozására, ráadásul nem is akármilyenre – az úgynevezett hibrid napfogyatkozás nagyon ritka jelenség, a gyűrűs és a teljes napfogyatkozás közötti átmenet.

Ezt a mostani napfogyatkozást Ningaloo napfogyatkozásként is emlegetik – mivel a legjobban az ausztráliai Ningaloo-partról lesz látható. Az alábbiakban megtudhatod, hogy hat ránk ez a különleges asztrális jelenség, milyen energiákat hoz magával, és hogyan nézhetünk szembe az általa támasztott kihívásokkal.

2023 első napfogyatkozása – egy hibrid napfogyatkozás

2023 első napfogyatkozása április 19-20-án következik be a Kos tizenkettedik házában, és ritka asztrális eseménynek számít, mivel hibrid fogyatkozásról van szó, ami átmenetet jelöl a gyűrűs és a teljes napfogyatkozás között.

Az április 19-20-i napfogyatkozás hatásai: megnyílik a kapu az új valóságok felé

Ez az asztrális esemény magával hozza a Kos erőteljes energiáit, de közben megőrzi a napfogyatkozások misztériumát. Mindannyian érezni fogjuk a jelenség hatásait, amelyek elsősorban a személyes életünkkel kapcsolatosak (a napfogyatkozás hatása), de valami újdonságot is tapasztalhatunk (a Kosnak köszönhetően).

Figyeljünk a belső hangokra, üzenetekre, a saját intuíciónkra vagy a testünk üzeneteire, azokra, amelyeket csak mi magunk tudunk megérteni, mert azok teljes egészében hozzánk tartoznak.

Lehetnek bizonyos jelek, amik felerősítik az intuíciónkat – ezek lehetnek akár a testünk jelzései is arra vonatkozóan, hogy valami nincs rendben, vagy lehetne ennél jobb is.

De ahhoz, hogy ezt igazán megértsük, szünetet kell tartanunk mindazokban a tevékenységekben, amelyek elvonják a figyelmünket, és megakadályozzák, hogy párbeszédet folytassunk önmagunkkal.

Ennek a belső, mindenki számára egyedi párbeszédnek a következtében motiváltnak fogjuk érezni magunkat, hogy valami újba kezdjünk. Lényegében megnyílnak előttünk bizonyos ajtók, nagyszerű ötleteink támadnak, amelyeket azonnal vagy hosszútávon gyakorlatba ültethetünk.

De, ami a legfontosabb, hogy elültetjük a remény magját valamihez, amit igazán szeretnénk, egy magot, ami egyszer majd kinő, és valami igazán értékes dolgot eredményez az életünkben.

A napfogyatkozás energiája segít és támogat minket abban is, hogy jobban kapcsolódjunk önmagunkhoz, stimulálja az érzéseinket és az intuíciónkat. Néhányunknak akár megérzéseink is lehetnek a jövővel kapcsolatban, vagy paranormálisnak tűnő helyzeteket tapasztalhatunk.

Az álmok szintén erőteljes eszközök, amelyeken keresztül üzeneteket kaphatunk, ezért ha ebben az időszakban furcsa álmaid vannak, amelyek felkeltik a figyelmedet vagy felkavarják az érzelmeidet, a legjobb, ha nem hagyod ezeket figyelmen kívül, hanem megpróbálod megérteni, mire utalnak az életedben, mihez kapcsolódnak.

Használd arra a napfogyatkozás energiáit, hogy meghatározd a következő céljaidat, szándékaidat, vizualizáld a kívánt eredményt, szemléld a dolgokat új perspektívából, és maradj nyitott, hogy rákapcsolódhass az Univerzum bőségére. Ez egy energiával teli időszak, ami elvezet bennünket lelki utazásunk következő fejezetéhez.

Miért fontos, hogy hibrid napfogyatkozásról beszélünk? A hibrid napfogyatkozások hihetetlenül ritkák, és átmenetet vagy talán változást sugallhatnak két világ, a múlt és egy új valóság között. Ahogy a teljes napfogyatkozás átmegy gyűrűs fogyatkozásba, ugyanúgy a mi életünkben is gyökeresen megváltozhat valami.

A Kos tűz jegy, és a mindannyiunkban élő tűz elem erőt, bátorságot, szenvedélyt és elszántságot ad nekünk. Ha azonban ez a tűz túl erősen ég, az haraghoz, pusztuláshoz vezethet, túlságosan impulzívak lehetünk, vagy hagyjuk, hogy az egónk vezéreljen bennünket.

Ezért mindig egyensúlyban kell tartanunk késztetéseinket és érzelmeinket, hogy megőrizzük az egyensúlyt a tétlenség és a belső tűz pusztító ereje között.

Saját belső tüzünk kiegyensúlyozása fontos tematika lehet a napfogyatkozás idején. Az érezhetjük, hogy a Kos energiája arra késztet bennünket, hogy belevágjunk valami újba, erőfeszítéseket tegyünk ennek érdekében, és magabiztosan lépjünk át azokon az ajtókon, amik most megnyílnak előttünk. De arra is szükségünk lehet, hogy tegyünk egy lépést hátrafelé, megszelídítsük az egónkat, felelősséget vállaljunk mindazért, amit esetleg tönkretettünk, és átgondoljuk, pontosan mit is üzen a szívünk.

Akár fel kell szítanunk a belső tüzet, akár meg kell szelídítenünk azt, ez a napfogyatkozás lesz a vezetőnk, ami segít átlépni egy új életmódba vagy akár egy teljesen új valóságba.

Napfogyatkozás Kos a 29. fokán – egy karmikus szempontból intenzív jelenség

Az áprilisi napfogyatkozás a Kos 29 fokára, vagyis a jegy utolsó fokára esik. Bármely állatövi jegy utolsó fokát magas töltésű karmikus pontnak tekintik, és anaretikus vagy karmikus foknak nevezik.

Egy napfogyatkozás egy ilyen állatövi pontban erős karmikus érintettséget jelez a kibontakozó eseményekben, különösen, ami a fájdalmas leckék elsajátítását, életünk egy fejezetének lezárását illeti, helyet adva egy új kezdetnek. Ne feledjük, hogy a nagy változások és átalakulások nem kellemesek és nem könnyűek, de feltétlenül szükségesek.

A napfogyatkozásokról régóta úgy tartják, hogy sorsszerű vagy karmikus eseményeket hoznak, de ez az áprilisi napfogyatkozás különösen erősen kapcsolódik az isteni szférához.

Emellett a 29. fokot a legmagasabb tudatosság pontjaként tartják számon, ahol képesek vagyunk integrálni az adott jegy minden tanulságát, és eszerint cselekedni, ami bátorságra, magabiztosságra, elhivatottságra, szenvedélyre és vezetésre késztet.

Hasznos tanácsok az április 20-i napfogyatkozáshoz minden csillagjegy számára

• Ebben az időszakban minden eddiginél jobban fogod érezni, hogy te vagy a saját sorsod kovácsa. Fedezd fel önmagadat, légy hű önmagadhoz, és cselekedj ennek megfelelően.
Legyen bátorságod megtenni és kimondani, amit érzel, de ne hagyd figyelmen kívül a következményeket. Tetteink következményeinek vállalása fontos karmikus lecke.
Hallgass arra a bizonyos belső hangra, ami vezérel, és fogadd el a fájdalmat. Karmikus válaszúthoz érkeztél, és itt az ideje, hogy megtanuld a leckét, elengedd a fájdalmat, és megtedd a szükséges lépéseket, hogy változtass.
Hallgass a szívedre, kövesd az álmaidat, és maradj kapcsolatban a testeddel. Ne hagyd figyelmen kívül a belső üzeneteket, jelzéseket.
Merj helyet adni az új dolgoknak az életedben.
Amikor úgy érzed, elveszíted az irányítást, igyekezz újból egyensúlyba kerülni. A Kos hatása rendkívül erős lehet, és féken kell tartani azt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek